HATER ALT MED DETTE INNLEGGET

ADLINKS

I dag har jeg hatt fri fra forelesninger og skole, så hadde satt av hele dagen til å blogge. Jeg skulle blant annet ta bilder av det nye treningstøyet mitt, og resultatet ser dere under! Jeg ble så fornøyd med alt og gledet meg sånn til å vise dere det, men fy søren.. Bildene… Haha, off jeg vrir meg i smerte over hvor dårlige de ble. Altså, alt fra kvalitet, utsnitt, farger, lysstyrken på dette skriker blogg ala 2009. “Kom nettopp hjem fra en dag på skole i niende klasse, røska frem digitalkameraet mitt og tok noen kjappe bilder i mørket fordi det er fuckings mørkt klokka 4”-ish. Jeg har jo som sagt ødelagt 50mm objektivet mitt, og tenkte jeg skulle klare meg til jul uten, og eventuelt ønske meg nytt. Men la oss si det sånn – etter å ha redigert disse bildene har jeg klikket meg hjem et nytt objektiv, haha. 

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

TRENINGSGENSER NIKE, HER


Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

TRENINGSTOPP NIKE, HER


Processed with VSCO with acg preset

HOLD IN TIGHTS NIKE, HER

Her er i hvertfall de nye innkjøpene mine! Alt fra Nike – når det kommer til treningstøy er det virkelig ingenting jeg syntes er finere og bedre enn Nike. Jeg har genseren i XS, toppen i S (litt for stor) og tightsen i XS. Tightsen er hold in, noe jeg ikke har vært borti før, og god damn den holder magen på plass! Og ikke minst gjør at det ser ut som jeg har den midja. Gøyalt for ei som har det med å legge på seg kun på magen, haha. Jeg er ikke så glad i hold inn, men når det kun er hold inn på magen, sånn som denne, da kan jeg like det!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dagens 60 minutter med trening. I dag ble det legday, i går var det overkropp. Til nå går det veldig bra altså! Hvordan går det med dere? Ellers får vi se om jeg blir å blogge i kveld – det var jo ei (MEG) som presterte å glemme at jeg hadde blogget tidligere på dagen, og skrev et nytt innlegg på kvelden hvor jeg babla om akkurat det samme. Er det mulig

7 kommentarer

Siste innlegg