CÉLINE SHADOW


SPONSET PRODUKT / ADLINK

        

BUKSE BIK BOK 

KÅPE IVYREVEL

TOPP MISS SELFRIDGE, HER

SOLBRILLER CÉLINE, HER

Min første outfit på leeenge! Nå som det har blitt så kaldt er det veldig vanskelig å få tatt noen bra outfits, i og med at jeg ofte går med parkas utenpå. Men nå skal jeg step up the outfit game igjen tenkte jeg, selv om jeg får fryse litt her og der. Jeg tenkte jeg skulle vise dere de nye solbrillene mine! Altså, da jeg fikk disse i posten hoppet jeg av glede. Som dere kanskje vet (Heheh) har jeg et stort hode og en stor nese, og derfor blir veldig mange solbriller litt … for små til meg. Jeg elsker Céline-brillene, men syntes ingen av de klassiske variantene har passet ansiktet mitt, og det har knust hjertet mitt. Men disse er virkelig helt perfekte. De har den skarpe kanten øverst som jeg liker på solbriller, og elsker hvordan det former ansiktet. Også har de perfekt størrelse. Nei disse ble jeg glad for å få altså! Ser de er på hele 1000 kroner rabatt nå også faktisk!

Om dere lurer på hva i alle dager jeg har på kinnet mitt på det andre bildet, så er det diamantstøv, så klart. Haha. I foundationen jeg bruker er det tilsatt det, og hvis det regner rett etter jeg har påført sminken min får jeg hvite diamantstøv-merker overalt hvor regnet har truffet. Det er så funny (og flaut) når jeg kommer inn fra regnvær eller har grått, og folk bare: “hva faen har du i ansiktet?”, og jeg bare: “diamanstøv skjønner du vel?”. Vel vel, nå skal jeg komme meg ut døra på lunsj. Snakkes babes!

14 kommentarer
  1. Neste gang du har temauke, kan du ha det sånn at du har en forskjellig frisyre hver dag? Og vi må selvfølgelig få se bilder 😀 hadde vært fint med litt hårtips

  2. Hvilken av “leppestiftene” bruker du fra Color Riche Lip Palette på bildet fra ukens spørsmål, der du viser til dette pallettet? 🙂 Fargen var bare helt nydelig! Eller hva du bruker på leppene i dette innlegget.

  3. Prøvde selv Color Riche Lip Palette, men synes alle fargene blir veldig oransje.. Og får virkelig ikke den fine fargen du fikk, så derfor lurer jeg på eksakt hvem av de fargene du brukte, hehe! Også vil jeg bare si at du virker som en utrolig herlig person:)

  4. Jeg hater å bruke parkas, og tviholder på kåpa mi bare fordi det er mye finere! For å ikke fryse så mye bruker jeg alltid tynne ullundertøy under de vanlige klærne mine. Jeg vet at i hvertfall cubus har både singleter og langermede skjorter i merinoull, og på nettet kan man vel finne i kasjmir (klør ikke i det hele tatt). Med dette trikset slipper man å fryse like mye, og så kan man føle seg litt finere liksom 😀

  5. Hvordan var dine erfaringer med smartbuyglasses.no? Tok det lang tid før du fikk brillene, måtte du betale toll osv? 🙂 har selv tenkt til å kjøpe celinebriller, men synes det er litt skummelt å kjøpe slike dyre ting på nett istedenfor i butikk..

  6. Elisabeth: jeg fikk brillene etter .. hmm max en uke tror jeg? men nå bestillte jo ikke jeg de selv i og med at jeg fikk de sponset <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg