DA VAR DAGEN HER :(

Processed with VSCO with a5 preset        Processed with VSCO with a5 preset

Haha, dere aner ikke hvor jeg har styret de siste ukene. Jeg kjøpte meg ny vinterjakke for en stund siden, som nå betyr at jeg har tre stykker liggende. Det er i hvertfall èn for mye, og jeg måtte da velge om jeg ville selge Parajumperen min eller Canada Goosen min. Jeg hadde bestemt meg for å selge Parajumperen min, og jeg har faktisk skrevet innlegget og tatt bilder, innlegget ligger lagret på utkast liksom. Haha! MEN som dere kanskje skjønner ombestemte jeg meg i siste sekund, og nå har jeg altså bestemt meg for å selge Canada Goosen. Det er med veldig tungt hjerte, for dette er den varmeste vinterjakken jeg har, og den er så enkel og deilig å slenge på seg. Elsker også at selv om den er veldig enkel er den fortsatt veldig feminin siden den sitter litt mer tettsittende enn de fleste parkaser.

Jeg har lagt den ut på salgsbloggen min her, med masse bilder tatt av den i går. Selv om jeg har hatt den i 3 sesonger er den veldig pent brukt, i og med at Parajumperen er den jeg har brukt som “hovedparkas” hele tiden. Håper virkelig den får en ny eier, som blir like glad i den som meg. BUHU jeg skjønner ikke at det er mulig å bli så glad i vinterjakkene sine som meg hahaha

  1. Pakk den inn og legg den i en av Frelseserarmeens mottaksbokser, du finner dem over hele byen. Da har du gjort en god gjerning.

  2. Tror også du burde lese deg om pelsindustrien. Det er åpenbart at du ikke bryr deg noe særlig! Vi lever i 2016 og vi leser overalt på nettet om hvordan dyr blir behandlet. Og så lurer du på hvilken av dine to pelsjakker du vil beholde? Jeg er ikke med i noen organiasjon eller hater på alle med pels, men vær obs på hvilke signaler du sender ut. Hvis DU som enkeltindivid tenker over det- og oss andre, vil det være med på å utgjøre en stor forskjell.

  3. Må bare skyte inn en kommentar her om at du er et lættis menneske som ser ut til å ha gode verdier, sånn i tilfelle du drukner i kommentarer av det motsatte slager,jeg digger deg så sjukt

  4. Jeg elsker dyr og har flere dyr selv. Har lest bloggen din i alle år og synes du er en veldig flott person. Vet at du sikkert vil få mange hat melfinger nå i forhold til pels og da vil jeg bare benytte anledningen til å si “fortreng det og fortsett med det du driver med”. Ja pelsnæringen er jævlig men er mye som er like jævlig som folk ikke fokuserer på. Bruk jakka di og la kommentarene passere.

  5. Hei! Er jakka solgt? Ser på salgbloggen og står jeg kan betale så skjønner ikke helt. Vil gjerne kjøpe den 🙂

  6. enig i at mye med pelsindustrien ikke er så bra, men nå er jakken allerede kjøpt og da er det vel bra av anna å resirkulere og selge jakken videre? så den som kjøper ikke trenger å kjøpe en helt ny jakke? digger deg, bloggen, osv! du vet<3

  7. Digger deg, men enig med kommentarene overfor om pelsdyrnæringen. Les litt om den, iallfall sånn at du ikke kjøper flere produkter med pels. Jeg savner også et innlegg om Aleppo, vet at du sikkert vil at bloggen skal være et happyplace og sånn.. men tror vi alle takler et avsnitt eller innlegg om hva vi kan gjøre for å hjelpe til/hvordan donere. Livet består ikke av shopping, jakker, julebord og overfladiske ting for millioner på denne kloden og det tar så lite å bare be folk tenke over det. God lørdag!

  8. Hei, lurer på om hvilke vintersko du bruker nå i vinter. Synes alltid det er så vanskelig å finne varme og samtidig stilige vintersko. Har ofte endt opp med å gå med joggesko gjennom vinteren, har du noen tips?

  9. Hva studerte du i fjor? Og hva studerer du nå?
   Kan du si kort hva begge handlet om og hva du syns om det?
   Veit du har skrevet om dette før sorry

  10. ååå kan folk serr slutte å belære folk som tar andre valg enn dem selv? Umulig å bevege seg i dette landet uten at noen blir støtt.
   Hva var det som gjorde at du heller ville selge goosen enn parajumperen? Står litt i samme “problemstilling” selv, haha, så hadde vært gøy å se hva som var det avgjørende for deg

  11. Skjønner ikke at du har samvittighet til å ha verken Canada Goose eller Parajumper, jeg da. Du er sikkert hyggelig, men sånne valg reflekterer hvordan man er som person. Sorry.

  12. herregud blir irritert på alle som bare tror de kan slenge med leppa om hvordan du er som person og kommer her og bestemme hva du skal gjøre.
   Du skal prøve å selge en jakke og åpner på ingen måte opp for diskusjon rundt temaet, blir så provosert!
   men uansett, syns du er så flink til å selge videre/gi bort klær og ikke bare ha de liggende når du ser at du ikke har bruk for de lengre!

  13. Nå tenkte jeg sånn: shiiiet jeg må sjekke kommentarfeltet. For folk kommer garantert til å kritisere, og det visste du garantert når du lastet opp innlegget? Regner med at du vet om pelsindustrien og alt det der, og du har tydeligvis tatt et valg om å eie og selge videre en canada goose, og tjene penger på pelsindustrien selv. Det må folk respektere, uansett om de er pelsmotstandere slik som meg selv. Dette hørtes veldig ut som en sånn “kamuflert” slem kommentar, som jeg er veldig imot.. Men vet ikke helt hvordan jeg kan formulere meg bedre hehe. Er man sykelig opptatt av det, slik som meg – så vil man igrunn bare informere folk om hva de støtter, ikke komme med moralsk pekefinger.. det gjør som regel vondt verre.
   You know i like u girl. Folk må bare roe seg ned med pekefingeren… Så blir verden en litt bedre plass for alle <3 peace n love, n all that jazz!
   Leave Anna alone, hun er søt og snill med andre gode verdier 🙂

  14. annielistic: haha skjønner veldig godt hva du mener, og ingen slem kommentar dette. akkurat slike kommentarer jeg liker – ser begge sider av en sak og er saklig og hyggelig. <3

  15. Regner med at de fleste vet om pelsindustriens grusomheter, så at folk fortsatt kjøper pelsprodukter i 2016 er beyond me… Visste du forresten at folks kjæledyr ofte går med uhell i fotsaksene til (f.eks) Canada Goose? Pelsindustrien piner mer enn kun “bruksdyrene” (om ikke det er ille nok i seg selv). Tenk litt på det pelsen representerer og hvilke signaler du sender ut ved å bruke pels. Det kan være at lettpåvirkelige folk tror det er ok å kjøpe siden du + andre bruker det. Informer deg litt videre, vær så snill 🙂 og gjør bedre valg i fremtiden. Og vis de du er forbilde for, og leserne dine generelt, at en strimle pels på jakka ikke er verdt tortur.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg