SNEAKPEAK AT MY DRESS

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

– Partyseason ON –

 

I morgen feirer Alexander bursdag, og for en gangs skyld skal vi ikke på byen. Og siden vi skal være samme plass hele kvelden er jo det en ypperlig anledning til å dra outfiten helt ut, så det ser ut som det blir en lang glitterkjole på denne frøkna! Jeg fikk jo så sinnsykt mange flotte, nesten “ball”-kjoler i anledning Dress Like A Queen-eventet med Nelly, og nå får jeg endelig brukt èn av de. Det er så gøy å pynte seg skikkelig! Jeg skjønner ikke de som drar ut på byen i jeans og tskjorte, hele poenget med å dra ut er jo å pynte seg… Haha neida men joda

Ovenfor ser dere et lite sneakpeak på kjolen jeg skal ha på meg på nyttårsaften! Og noen av de jeg har hatt på meg tidligere nyttårsaftener. Kjenner jeg er så glad jeg ikke har extensions i år, i og med at det + paljetter + perler ikke fungerer så bra sammen, haha. 
 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Her er bilder fra dagen min! Jeg startet faktisk dagen med 45 minutter i trappemaskinen, det er lenge siden! I det siste har jeg alltid trent på enten ettermiddagstid eller kveldstid, siden venninnene mine liker det best. Men da jeg var på trening i dag kjente jeg litt på at det er virkelig deilig å trene midt på dagen også – med ingen folk rundt seg, haha! Folkesky.com. Ellers har jeg også vært på en vippetime, hvor denne lille bebbisen var. Hun som fikser vippene mine har nettopp fått seg valp – og dere kan tro jeg er forelsket. Man gleder seg gjerne litt til å få fikset vippene, men nå gleder jeg meg så sjukt før hver gang, for jeg vet jeg får kose og klemme på denne lille bebien. 

ANYWAYS. Mye babling på meg i dag. I dag er en bra dag! Jeg skal snart hente kjæresten min som har kommet med flyet, og hjem til jul. Også kommer hele jentegjengen over for henging. Det er lenge siden! Endelig er alle hjemme, det føles så bra!

Siste innlegg