EN LANG KVELD

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
SPONSET / ADLINK
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE SHEIN, HER

STØVLETTER NLY, HER

_DENNE KJOLEN_!? Altså, den er så myk og god – og virkelig den perfekte hverdagskjole til vinteren. Jeg er jo en hverdagskjole-entusiast, men har måttet innse at vanlige bomullskjoler blir litt for kaldt om vinteren, og da er denne perfekt. En ullgenser-kjole! Været er så sykt mildt her nå at det faktisk ble for varmt med jakke.. Sjukt julestemning ja, haha… I dag har jeg vært på date med kjæresten for å feire 3 årsdagen vår! Viktig å markere at vi har vært sammen i 3 år. På Facebook. Haha..! 

I dag kjenner jeg litt på at døgnet har for lite timer, for nå må jeg snart hive meg rundt å fikse meg. I kveld er det jo stor bursdagsfeiring, og jeg skal være på vorspiel allerede klokken 6. Spørs om det blir en laaaang kveld! Følg meg i kveld på Snapchat, @ annaedwi – jeg skal prøve å huske å snappe myyye!

  1. anna ka hete plassen du e på ikveld, som du la ut snap av? og e det en uteplass/bar?
   hilsen ei snuppe som e lei DT og studio

  2. Må spørre deg, siden du er litt nelly-pro: Jeg har de støvlettene du har på deg på bildene her, men første gang jeg brukte dem klarte jeg å miste snøringen på den ene støvletten. Veldig kjedelig. Har siden da klippet i to den andre snøringen og brukt halve lengden på hver sko. Det funker ok, men nå begynner de å gå opp (sånn skolisser går opp hvis den plastikk dingsen blir ødelagt), og jeg trenger nye. Vet du om det går an å kjøpe ekstra snøring? Vet at det er ish skolisser, så er evnt. det jeg må kjøpe hvis de ikke lager noe eget?

  3. Anonym: de lager ikke noe eget nei desverre 🙁 det du kan prøve er jo å ta neglelakk ytterst på de gamle eller noe? eller brenne tuppen? aner ikke desverre 🙁

  4. Hei, hvor mye betalte du for kjolen, med tanke på toll og frakt, og hvor lang tid tok det før du fikk den? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg