BILDER FRA JULAFTEN

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Bilder fra min julaften! Verdens koseligste dag, med verdens beste mat! Jeg likte faktisk ikke pinnekjøtt før om et par år siden. Eller, rettere sagt – jeg var typisk meg og SA jeg ikke likte det uten å ha smakt på det. Lite visste jeg at det er det diggeste i verden?! Jeg har blitt så glad i det at jeg alltid tvinger mamma til å lage mye mer enn vi trenger, og jeg har spist det til lunsj og frokost både 1 og 2 juledag, haha… Kanskje litt over the top, med tanke på at vi i går hadde ribbe til middag, og i dag roastbiff…? Nuvel, i dag er det endelig 2. juledag og tid for fest! Først er det familieselskap her hjemme, før det bærer på bursdagsfeiring. Blir deilig å se mine søte venner og fine kjæreste igjen, selv om det bare har gått 3 dager, hahaha….

Ellers er jeg i litt dårlig humør og form i dag. Jeg har vært plaget med diverse ang. kroppen min den siste måneden, og det går liksom aldri vekk. Blir bare verre. Så det gjør at jeg blir litt nedfor, og det er vanskelig å prøve å la være å tenke på det. Men i dag skal jeg prøve så godt jeg kan, å kose meg med venner og familie – god mat, god drikke og godt selskap. Det jeg liker best her i verden det!
 

6 kommentarer
  1. Det så veldig koselig ut! Og det du skriver om at du ikke føler deg på topp, er veldig bra at du gjør. Så mange av oss sliter med angst og depresjoner, og det er virkelig noe dritt. Håper du får et fint 2017, gleder meg til å fortsette å følge med på bloggen din!
   Gode hilsener fra meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg