MIN TYPE KUNST

SPONSET OPPHOLD 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Kan vi snakke om outfiten min på dette bildet?! HAHA, herregud. Sånn går det når man drar på afterski midt på dagen og har en middagsdate senere på kvelden. Er det mulig? Pelsjakke i masse forskjellige farger, med en skjerf i enda flere forskjellige farger over. Har hørt at mismatch er det nye sjø 😉 (sykt uvant å skrive trønderske ord i et blogginnlegg?). I tillegg med samme sminke etter raving i ullundertøy – lenge siden jeg har følt meg så ufresh som jeg gjorde på resturanten den kvelden, haha!

Haha, okei jeg må spørre dere om noe helt seriøst – blir dere lei av å se på matbilder? Jeg elsker å ta bilde av mat, for min del er det ingenting som tar seg bedre ut på bilder enn mat. Særlig med en 50mm linse, jeg syntes rett og slett mat blir kunstverkene i seg selv. Jeg blir nesten litt flau av å tenke på hvor mange matbilder jeg sikkert har i bildearkivet her på bloggen. Men jeg kan ikke noe for det – mat er min type kunst! Ingenting tar seg så bra ut på bilder som mat, og ingenting smaker like godt heller, haha… Uansett, over er noen matbilder fra foodien sjæl, her fra Åre!
 

Jeg har akkurat kommet inn døra fra jobb og ligger enda i utebukse og regnjakke. Apropos tenkte jeg å fortelle litt om det i et innlegg i kveld!

  1. jobb?
   du skal bare fortsette med matbilder, for min del er det teksten som lokker meg inn på bloggen din hver dag, bildene er bare et pluss, uansett!

  2. Bare å peise på med matbilder, ser diiig ut. Detta gjorde at jeg faktisk skal lage meg litt mat nå sjøl:-))) så har jeg et spørsmål her – er hele snapchaten din åpen, eller er det bare sånn at vi kan se mystorien din uten at du legger oss til tilbake? Veit ikke hvorfor jeg hang meg sånn opp i å finne ut av det her haha, men nå må jeg altså finne meg noe anna å undre på. God natt løkke til med å stå opp tidlig imorra

  3. Hørt om foodporn? Elsker det, haha. Altså, ikke skikkelig porno da med mat, men bilder av deilig mat. Ser litt for mye på sånne facebookvideoer hvor osten smelter og ser fantastisk ut, og ja, alt.

  4. jakka og skjerfet matcha jo litt da
   jeg syns det er sykt irriterende å se matbilder når jeg er sulten hahaa. da blir jeg så suuuurrrrr

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg