ANDREA 22 ÅR


– BILDER FRA GÅRSDAGENS FEIRING –

 

 Processed with VSCO with hb2 preset

 Processed with VSCO with hb2 preset

– Blogger babes –
 

 Processed with VSCO with hb2 preset

 Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

– Rolige 200 jellyshots for kvelden … –

Processed with VSCO with hb2 preset

– Babene Emilie og Tina –

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

– Søøte søsken –

Processed with VSCO with hb2 preset

– Tuva og Fanny looking good –

Bilder fra gårsdagens feiring! I går var vi som sagt en tur i sentrum av Bergen for å dra på polet, spise litt og shoppe litt. Etter det var det rett hjem, for vi skulle nemlig starte å vorse ganske tidlig, i og med at vi måtte være på byen rundt 11-tiden. Det liker jeg godt, for det værste som finnes er å måtte dra på byen når man egentlig bare vil være på vors hele kvelden. Var en god del folk i leiligheten, og veldig god stemning med jellyshots og pizza. Så var det en tur på byen – gøy, men fuck trodde musikken her skulle være litt fetere?? Nå var vi jo bare på ett utested, så skal kanskje ikke klage. Hvor drar man for å danse til litt hip hop her i byen? Sånn til neste gang, liksom, haha! En super kveld, og en super feiring av ei super jente. Takk for meg Bergen og Andrea, hihi.

Nå er jeg hjemme i Trondheim. Det blir vel en tidlig kveld, i og med at a mor starter på jobb klokken 07 (!!) i morgen. Dog skal jeg bare på jobb tre dager, før jeg faktisk stikker til…. DUBAI!

19 kommentarer
  1. Jacob all er ganske””chill” utested for de som liker best å sitte å snakke. Er ikke mye dansing det går i der. Men vi har utrolig mange utesteder, så du hadde nok garantert funnet noe du likte. Feks klubb kok, ricks, lille osv.

  2. Skal du danse på du dra på Klubb Kok eller Ricks! Kan ikke forvente dansemusikk når dere drar på Jacob Aall, det kunne nok Andrea fortalt deg på forhånd 🙂

  3. Jacob Aall er nok muligens et av de roligste utestedene i Bergen. Ricks, Calibar, Lille Olebull, Lille og Klubb Kok er alle steder hvor man kan danse. Med tanke på din musikksmak hadde du nok elsket Klubb Kok eller Ricks i underetasjen hvor det går i hiphop .

  4. Jacob Aall er det kjedeligste utestedet i Bergen, så litt dumt at dere bare var der.. da fikk du virkelig ikke se noe av det utelivet i Bergen som er gøy!!!

  5. Hei du 😉 Ble det ikke litt vel dyrt å reise til Bergen kun for å feire en bursdag? Kunne du ikke blitt lenger siden du først skulle dra? 🙂

  6. Klubb kok varierer veldig, men det går for det meste i hiphop, men det spørs på DJen hvilke hiphop sanger. Noen ganger er det skikkelig gøy med de mest populære, men noen ganger blir det veldig “hipster” om du skjønner :p haha + det er kjempetrangt og masse folk!
   Ellers så ble underetasjen på Ricks nevnt, anbefaler den! Der er det mer plass og rom for å danse + for det meste populær hiphop musikk 😀

  7. Lurer på hvordan reiseruta de til Bergen var? Har sett på reiser dit, men alle avgangene jeg har sett på fra Trondheim med fly har vært utrolig lange enten til eller fra, eller ekstremt dyre? Hvordan opplevde du dette?

  8. Klubb Kok er det beste stedet <3 og Ricks har blitt ganske bra! Ellers må du komme en gang de har Hiphopbonanza som er et par kvelder i året med kun hiphop, det varierer hvilket utested det er på, men det er alltid vilt gøy!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg