UKENS SPØRSMÅL

Hei du 😉 Ble det ikke litt vel dyrt å reise til Bergen kun for å feire en bursdag? Kunne du ikke blitt lenger siden du først skulle dra? 🙂

Hei du 😉 Nå er det ikke meningen å virke veldig storkar her, men å betale 700-1000,- kroner tur retur for en helg syntes jeg ikke er så dyrt akkurat. Jeg gjør jo det samme hver gang jeg skal til Oslo å besøke kjæresten min liksom, hehe. Jeg var i Bergen fra Fredag-Søndag, syntes kanskje ikke det er så sykt? Hehe. Og nei, jeg kunne ikke bli lengre selv om jeg ville, jeg har jobb nå vett!

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Lurer på hvordan reiseruta de til Bergen var? Har sett på reiser dit, men alle avgangene jeg har sett på fra Trondheim med fly har vært utrolig lange enten til eller fra, eller ekstremt dyre? Hvordan opplevde du dette?

Hmm, jeg flydde direktefly med Norwegian og det ble vel litt under 1000,- for tur retur. Så at SAS også hadde flere direkteruter på ungdomsbillett, så vet ikke helt hva du mener der, hehe! 🙂

 

Kan du komme med et eller flere eksempler på sånne “spesi” bøker? Synes det høres interessant ut, men vet liksom ikke hvor jeg kan finne slike bøker…

Hehe, tja “Null”  var kanskje den mest spesi av de, men “Du dør ikke”  var også noe litt utenom den klassiske romanen.

 

Hei! Jeg ser på reisemål til å sommer og lurer på om du har noe sted å anbefale for en gjeng som ikkje vil reise på fjortisfylla til Rhodos, men fortsatt vil ha bra uteliv?

Hei du! Nå har jeg jo bare vært i Kos og Ios på slike “fylleturer” som du kaller det, og tja, Kos er jo så og si det samme som Rhodos, så da blir det vel Ios da, i og med at jeg ikke har noen annen partyby erfaring, haha!


 

Hei! Får inntrykk av at du shopper litt fra shein.com? Klærne du legger ut bilder av ser jo veldig fine ut på deg, men jeg synes nettsiden ser litt “jalla” ut? Hvordan erfaring har du med å bestille derfra? Har lyst til å prøve ut noe nytt…

Hei! Jeg får klær sponset derfra ja! Jeg skjønner hva du mener, og det er noen få plagg her og der som ikke passer så veldig bra. Men de har tatt seg opp det siste året og har typ samme kvalitet som H&M. 

 

Hvor redigerer du bildene du legger ut? Og blogger du ofte fra telefonen, eller bruker du alltid macen?

Jeg redigerer på vsco, så jeg redigerer alle bildene mine på mobilen faktisk. Blogger veldig sjeldent fra mobilen

 

Hva er det du skal studere heller da?

Akkurat nå er det Markedsføring jeg har mest lyst til å studere

 

Hei:-) Mange brae svar! Lurer bare på en ting angående studie ditt. Du sier du liker det veldig godt og det er interessant, hvorfor skal du ikke gå videre?

Hei du! Rett og slett fordi jeg ikke vil bli barnevernspedagog. Jeg skjønte ganske tidlig at jeg er alt for emosjonell og følsom for en slik jobb, og hadde jeg så taklet arbeidsdagen på en decent måte hadde jeg nok latt det gå enormt utover privatlivet mitt. Jeg er rett og slett ikke sterk nok for en slik jobb!

 

Er hele snapchaten din åpen, eller er det bare sånn at vi kan se mystorien din uten at du legger oss til tilbake? Veit ikke hvorfor jeg hang meg sånn opp i å finne ut av det her haha, men nå må jeg altså finne meg noe anna å undre på. God natt løkke til med å stå opp tidlig imorra

Haha søta! Snapchaten min er åpen for folk å legg meg til, se storyene mine osv. Men det går ikke å sende meg snaps der nei. Eller, det går – men jeg får de ikke. Med mindre jeg åpner snappen min, da får jeg alle som har blitt sendt til meg! Tenker faktisk å ha en Snapchat Q&A, så da må jeg jo åpne den!

Jeg så på din snap, at der stod Sverige på dit pas, men er du ikke norsk?

Hehe, jo jeg er norsk! Bildet jeg la ut på Snap var passet til han ene vi reiste med sitt, som var svensk!

 

Du tar så fine bilder! Hvilket kamera bruker du nå? Eventuelt, hvilket kamera vil du anbefale? 🙂

Jeg bruker Canon 600d. Selve kameraet ain’t shit om jeg skal være ærlig, men har noen middels gode linser som gjør det greit. Jeg bruker 50 mm 1.4, + en vidvinkel fra Samson. Jeg skal kjøpe nytt speilrefleks snart faktisk, og da blir det vel 6d!

 

God bedring! Er bare mulig å ha kyssesyken én gang i livet, heldigvis, så om du har hatt det før så er du ferdig med det:-)

Takk søta! Og til alle som påpekte at det kun er mulig å ha kyssesyken èn gang i løpet av livet – det er dessverre fullt mulig å få kyssesyken to ganger. Det er noe med to forskjellige typer virus. Det er tydligvis max uflaks om man presterer å få begge variantene, men you know me ;);) Hadde fanken ikke forundret meg

 

Rødvinstipset please??

Hahaha, den største feilen man gjør som blogger: spørre om noen er interessert i et tips en gang, og så ikke gi det umiddelbart. Dere er litt utålmodige altså! Hadde egentlig tenkt å lage et lite innlegg om det, men here u go – Vina Alarde Gran Reserva!

Andrea sa jo at du redigerte bildene dine i vsco og så sendte dem videre til bloggen, men hvordan holder du kvaliteten så bra? Kan du lage et innlegg om dette

Ja det gjør jeg! Jeg overfører de i dropbox, redigerer de i vsco, lagrer de i orginal størrelse, og så overfører tilbake i dropbox. Cluet er nok å huske å lagre alle bildene i “actual size”, og å ikke bruke typ facebook (altså, that shit ødelegger kvaliteten på alle bilder) på å sende de tilbake til pcen sin. Bruk dropbox eller mail, selv liker jeg dropbox best siden det tar kortere tid og er enklere. 

 

Siste innlegg