THE WEEKEND

First of all – liker dere at jeg skriver tekst på “toppen” av bildene, slik jeg gjør nå – eller under alle bildene? Selv liker jeg best å blogge med bilder først, men vet jeg liker å lese andre blogger med tekst først… So let me know, om dere i det hele tatt har tenkt over det, haha..

I dag har gått i ett – møtte Karen for en treningsøkt rett etter jobb, noe som er hardt ass. Jeg vet folk flest (virker det som) liker å gjøre det slik – dra på skole/jobb, så rett på trening, men det er virkelig ikke min greie. Må hjem å ligge rett ut i 30 min først, i hvertfall. Helst vente i timesvis og psyke meg opp før jeg kan tenke på å stikke på trening. Men på samme måte er det dødsdeilig å ha gjort ferdig alle gjøremålene før klokka er 6 også. Jeg skal straks røske med meg noen rundstykker og litt brus før jeg stikker til min kjære Karen for å spise kveldsmat. Det er ikke lett å finne tid til slike ting når jeg er i praksis, må jeg si. Men når man slår sammen kveldsmat og henging blir det litt lettere! OG JA beklager for verdens kjedeligste og mest hverdagslige innlegg men jeg har seriøst ikke noe kulere å fortelle i dag bortsett fra at jeg har syyykt vondt i magen hade

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


DENIM JUNKYARD, 
HER SKJØRT MISSGUIDED ØREPYNT JFR, HER

 

Noen bilder fra helgen! Man skulle vel kanskje tro jeg hadde noen sjuke historier fra helga når man ser på overskrifta mi, men egentlig ville jeg bare dele “du kan ikke henge med oss”-bildet fra helgen. Vi var i bursdag til søteste Lena, og kvelden endte på byen med en burger i hånda på vanlig vis. Endelig begynner folk å ha bursdag igjen!! Haha, jeg elsker bursdager. Men aller først er det vel min egen tur til å ha bursdag….

10 kommentarer

Siste innlegg