DET MEST SPURTE SPØRSMÅLET PÅ BLOGGEN I DET SISTE

ANNONSE

Processed with VSCO with acg preset


Husker dere da jeg hadde spørsmålsrunde for noen uker tilbake? Jeg tuller ikke når jeg sier at hver fjerde spørsmål handlet om brunfargen min. Jeg svarte jo ikke på noen av de, siden jeg tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om det. Og det kommer nå! Jeg sendte mail til Coverbrands om at vi måtte få til et selvbruningsinnlegg, og det var de enige i, så da sendte de meg all of the usual som jeg bruker. Det passet bra for jeg var tom av det meste! Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker for å få brunfargen dere har spurt så mye om + at jeg skal vise dere litt ny sminke som Coverbrands.no har fått inn, samt noe gamle favs <3

 

Processed with VSCO with hb2 preset

SELVBRUNING FRA ST. TROPEZ – HER

Kan jo starte med stjernen i showet, haha! Bronzing Mousse fra St.Tropez er den beste innen alt av selvbruning, rett og slett. Jeg har brukt den i 2-3 år, og kommer aldri til å bruke noe annet. Anbefaler den til alle venner og alle som spør meg hva jeg bruker. Den ser kjempenaturlig ut og lukter veldig lite selvbruning. Fargen på denne er litt mer oliven, og tror det er det som gjør den så naturlig. Men samtidig kan man bli sjukt brun, og det beste er at moussen er farget når den kommer ut sånn at man ser hvor man påfører farge. Den er litt pricy, men den er virkelig verdt pengene spør du meg.

SKRUBB FRA COCA BROWN – HER

This right here!!! Jeg har prøvd litt av hvert når det kommer til skrubber, og skjønte helt ærlig ikke helt vitsen før jeg prøvde denne. Denne er super røff, og skrubber virkelig. Jeg gidder ikke ta flere runder med skrubb før død hud og gammel brunfarge skal falle av jeg, ass! Denne fikser biffen på èn dusj, og jeg som bruker selvbruning såppas ofte er avhengig av at det går kjapt. 
 

SELBRUNINGSHANSE FRA SUNSPA – HER

En selvbruningshanske, enkelt og greit! Før brukte jeg ikke dette, men anbefaler dere å prøve – det gjør alt så mye lettere! Mye kjappere, mye jevnere, og mye finere hender etterpå, haha! Denne er i “suede” også, så kjennes ut som skinn mot huden. Brukt noen av disse her ja!


MINE BESTE TIPS FOR SELVBRUNING:

Her vil jeg egentlig bare si èn ting – selvbruning skal vaskes av. Jeg tror det er denne feilen flest gjør. Det er ikke meningen at du skal smøre deg inn og så dra på byen. Du skal dusje av alt, for etter x antall timer, når selvbruningen har satt seg, ligger det igjen masse overflødig bruning og oljer på huden som gjør deg superbrun, flekkete, du lukter sykt sterk selvbruning, og det ser bare too much ut. Jeg smører meg inn om kvelden, dusjer av om morgenen og påfører heller flere runder dersom jeg føler behov for det. Så pleaaaase, vask dere etter selvbruning, haha! Jeg kan seriøst se om noen har sminket seg direkte over selvbruningen, jeg spotter det på flekken, haha.

Ok, ett tips til, haha! Skrubb! Selvbruningen vil flekke av etter 4-7 dager og skal du ha ny runde da må (eller bør) du ha rene ark å påføre den på. Hvis ikke vil det bare sette seg masse gammel selvbruning i hårsekker osv, og det er nasty og ikke fint. Så skrubb av alt av gammel selvbruning når det begynner å flasse.

Processed with VSCO with hb2 preset

La oss ta for oss disse lekkerbiskene!

Processed with VSCO with hb2 preset        Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset        Processed with VSCO with hb2 preset


Tror dere jeg ble gira da Coverbrands hadde fått inn Ofra og Gerhard Cosmetics?! Altså, det er jo superpopulære merker som ikke har vært å finne i Norge før. Min fav er highlighteren – altså……. den er på delt førsteplass med champagne pop… Den er så gylden, men ikke for gull heller. Helt nydelig på huden, rett og slett. Dere finner den 
her.

Også fra Ofra er liquid lipsticken – i en rosefarge jeg gleder meg til å bruke når jeg blir litt brunere. Sitter veldig fint på leppene og er ikke ubehagelig tørr. Fargen jeg har heter Aries og den er det faktisk Manny Mua som har designet for Ofra. Dere finner den her.

Så til et skikkelig luksusprodukt – Gerhard Cosmetics sin lipgloss i fargen nude. Denne har lys inni og et speil på siden, følte meg som en skikkelig prinsesse da jeg tok på denne. Nydelig og enkel farge as well, og blir nok å bruke denne over leppestifter og alene. Dere finner den her.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset

Så til denne ansiktsmasken som dere har sett noen ganger før, både på bloggen og på Snapchat! Dukmaskene fra Maskeraide er nesten litt farlige, fordi jeg blir så avhengig. De er dynket i serum og aktive ingredienser som gjør at huden føles myk og deilig etterpå. Den jeg bruker på bildet heter Beauty Rest’ore. Jeg elsker den fordi den gir huden min en boost og tilfører masse fuktighet når den er dehydrert. Her hadde jeg sovet med sminke og i tillegg brukt samme sminke dagen derpå, og følte meg derfor skikkelig ufresh. På kvelden tok jeg en dusj og tok på denne, og det hjalp veldig på både hud og sjel. Veldig stas egentlig, haha! De er også 100% nedbrytbare, altså godt for miljøet, noe som er et stooort pluss!


Processed with VSCO with hb2 preset

Til slutt, litt hyling over enda et kjent merke som er inne på Coverbrands nå – Lily Lashes! Også superpopulært, og jeg ble så glad da jeg fikk prøve disse. Disse er i modellen Diamond, og er egentlig akkurat slik vippeextensionet mitt er når det er flunkende nytt. Fluffy og glam. Så disse er veldig kjekke når vippene begynner å falle av og trenger en påfyll, og jeg skal ut. Perfekt glamvipper spør du meg! Dere finner de her.

 

Rabattkode til dere! 

AECOVER3 gir dere 15% rabatt på all sminke og hudpleie. Er gyldig ut 15.mars og gjelder ikke salgsvarer, Jeffree Star, ghd eller NYX.♥

Siste innlegg