SOVEDYR OG RABATTKODE

God morgen! Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge som i dag. Halv 12?! Vi sovnet vel rundt 12-1 tiden også, så en tolv timers søvn er ikke dårlig. I dag er jeg klar for nye eventyr – jeg sitter egentlig bare og venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb, før vi skal møtes for å loke litt rundt i Oslo. Kofferten min er allerede alt for full, så om det blir noen shopping får vi se på.. Nelly hadde jo lagt av en gigantisk ladning sko til meg, så de tar en del av koffertplassen, haha. Og når det kommer til sko tenkte jeg å tipse der om rabattkodenkoden Nelly har nå, som gir 25% på NLY shoes! Også har jeg samlet noen av mine favs under, bla. de pointy thigh high skoene jeg brukte på lørdag. Elsker de, superdigge å gå i selv om det er ganske høy hæl på!


Klikk dere inn HER og bruk koden nlyshoes25 når du betaler!

  1. Håper du får noen fine dager i Oslo, ser ut som du koser deg masse! Super fin genser, hvor har du kjøpt den?

  2. Hei! Så gøy med tilbud på sko, såå mange lekre par 😀 Har et par spm ang størrelse, Prøvde du på “lace up Block” eller “Knit Block bootie”? Hvordan er de i str og fasong? Og hvordan var de å gå med? 10cm er jo litt hæl..
   Og hvilken str bruker du i sko? Du er jo veldig slank, så hvis du bruker 39 og 40, og de sitter fast på deg, tror ikke jeg de passer min fot da jeg er ganske kraftig og har kraftige legger og litt bred fot og bruker str.39-40..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg