EN BLOGGERS VERSTE FIENDE

  •   

Den eneste planen jeg hadde i går var å dra på Barcode for å ta noen kule outfitbilder. Det gjorde vi også. Da jeg som alltid først tok bilder av typen for å stille inn riktig lys og slikt, ble bildene dødsbra. Jeg tenkte hell yes dette blir dødskult. Så var det mor sin tur da vettu. Noe så jævlig og windy skal dere se lenge etter. Vind er virkelig en blogger (med langt hår) sin verste fiende, og ingenting er mer irriterende enn når du har gått lenge til en location, planlagt anntrekk og vinden ødelegger alt. I present to you – århundrets i-landsproblem ♥ ♥ ♥

Vi var også på en sen kino og så La La Land! Jeg hadde kjempehøye forventninger, og de leverte akkurat ikke. Den var alt for lang! Det er nok litt selvpåskyldt, for vi så ikke filmen før klokken 9 på kvelden etter noen svære glass rødvin. I tillegg hadde kinosalen sjenkebevilling – altså Trondheim LÆR! Noe så chill. Men ja, det ble en litt for lang film på slutten av en lang dag, men jeg anbefaler den absolutt. De lager virkelig ikke slike filmer lengre, og jeg elsker jo egentlig musikal-filmer. 

Processed with VSCO with a6 preset

Dagens mest vellykkede bilde – jeg som mister kameralinse-beskyttelsen nesten ned i sprinklene til et avløp. Da vet du du hadde en bra bildedag ass :):):)

Processed with VSCO with hb2 preset

Brekkie er det ikke det de sier ;))

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

I kveld kommer outfit! Og jeg skal begynne med uken som var igjen! Etter månedene i praksis måtte jeg til slutt ta en liten pause fra det, i og med at ukene var så like og … kjedelige. Men nå er vi tilbake!

Siste innlegg