DRAKE AVLYST?!

Omg! I går kveld satt vi og koste oss på restaurant, ante fred og ingen fare da vi fikk beskjed om at Drake hadde avlyst konserten. Heldigvis var det gårsdagens konsert – vi skal i dag, så vi får se hva som skjer. Det er jo faktisk bare derfor vi er her, alle 3 er superfans og gleder oss helt sjuuukt. Så det hadde sug sjukt om dagens konsert også blir avlyst, men tipper og satser på at Drakern bare blei litt dårlig i maggan eller noe, og er tilbake i dag. 

Så dagens plan er å dra å spise frokost (ja…) før kanskje ta en øl ute i sola. Her er det nemlig helt sommer! Vi har funnet en dødsfet Skybar som vi tenkte å campe litt på. Det er liksom ikke noe problem å finne kule plasser her, altså arkitekturen og husene i Amsterdam er helt fantastisk. Hvert hjørne har en søt cafe, en frokostplass ved vannet eller en cool bar. Er det en plass jeg kunne flyttet til må det være Amsterdam, sammen med København. Alle har det bare så chill her!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

GENSER SHEIN, HER

Altså, hvis denne genseren ikke er meg vet ikke jeg – DONT TALK TO ME

5 kommentarer
  1. Hei søte du! Vurderer å kjøpe 50mm objektiv til mitt canon eos 600d og lurer på om du anbefaler det objektivet? Har standardlinsa nå, den som fulgte med, men har begynt å se litt på 50 mm objektivet. Er ingen blogger, men tenker det kanskje tar finere bilder med finere fokus? 🙂
   Klem fra fast leser gjennom aalle år!

  2. Anbefaler å sjekke ut Il Paciccione i Sint Jacobstraat 8. Super søt og koselig italiensk restaurant med nydelig mat. Ellers er skylounge på Hilton hotell nede med Amsterdam centraal bra for gode cocktails (ikke lang gå avstand fra den restauranten). Særlig pornstar martinien der er great. For nattklubb, IKKE dra til Sugar Factory, tidenes let down. Escape er bedre, eller hold dere til barer, kan være mye liv på de og om du finner de rette.

  3. vil bare tipse om et sykt kult museum dere burde ta turen innom mens dere er i Amsterdam, som heter house of BOLS! Det er ett drink-museum, som heeelt klart er verdt å ta en tur innom! Det er ikke så stort så er en morsom aktivitet å gjøre før middag for eksempel, eller som et lite vors siden de har en dødskul bar i overetasjen:) det ligger rett ved Rijksmuseum. Var ikke noe særlig kø når vi var der men man kan alltids bestille billetter på forhånd på nettet så kommer man rett inn.
   Ellers er også NEMO sience center utrooooolig gøy hvis man vil få ut sitt indre barn, men det er en god del folk der da.. minner om teknisk museum bare veldig mye bedre Hehe. Her kan man også forhåndsbestille på nett!
   Kos dere masse, er MEGA sjalu! Amster er virkelig fantastisk 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg