SÅ JÆVLIG LEI

I dag kjenner jeg at jeg begynner å få skikkelig knekken. På flere områder. På det overfladiske planet er jeg så sjukt lei av meg sjæl, og i dag hadde jeg tenkt å ha “jobbedag”, men det er ikke så lett når jeg enda har et horn av en donald-kul i panna (forteller mer i “uken som var” i kveld, haha…). Håret er ekkelt, kroppen er slapp etter en lang uke med mye festing. Men det værste av alt er hvordan hodet mitt blir på dager som dette – jeg vet at påskeferien snart er over, som betyr at alle jeg er så glade i som kom hjem i ferien, skal hjem igjen. Jeg skal tilbake på skolebenken igjen, og ikke minst – jeg har ingenting gøyalt å glede meg til. Ukene etter nyttår har vært helt sykt for min del, og det har skjedd ting hele tiden. Max èn uke hvor det ikke var noe spesielt. Uken før påske var det Amsterdam-tur etterfulgt av Stockholm, før det var to bursdagsfeiringer av meg sjæl. Jeg har blitt litt for vandt til å ha det kult, og samtidig som jeg kjenner det blir digg å komme 100% tilbake til rutiner, sitter jeg med en trist følelse som at alt suger. Jeg vet at innen neste uke er omme har jeg nok planlagt noe gøy for meg selv igjen, men følelsen av at folk reiser fra meg og det ikke er ho-hei-god-stemning-alle-er-glade og påskeferie, det er ikke til å komme unna. Men men, man må ha det kjedelig for å ha det gøy, er det ikke det de sier?

Litt depping fra meg i dag. Jeg regner meg jeg ikke er den eneste som har det slik? Selv om det faktisk enda er igjen hele morgendagen av ferien også!! Jeg skal komme meg på trening, få svetta litt og forhåpentligvis få skjerpa denne emosjonelle hjernen of mine. 
 

Processed with VSCO with a6 preset

ADLINKS

Processed with VSCO with a6 preset

 

GENSER NLY TREND, HER

BUKSE TOPSHOP (LIKENS HER)

SMYKKE TOPSHOP

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Dagens outfit! For min del hjelper det å gå i fine klær for å cheere meg selv opp, haha. Både toppen og buksen får dere jo 20% på nå ved å klikke dere inn HER og bruke koden EASTER20 når dere betaler. Den gjelder faktisk på alle NLY BRANDS, og er enda gyldig i enda fire dager til (til den 20.04). ♥

7 kommentarer
  1. skjønner godt hva du mener!! var ute å reiste i 6 uker tidligere i år, hadde the time of my life! når jeg kom hjem klarte jeg ikke å godta hvordan jeg skulle klare å leve mitt kjedlige A4 liv igjen… alt så mørkt ut, skjønner ikke hvordan mennesker klarer å leve så kjedlige liv til vanlig

  2. Hei, Anna!
   Jeg ser du har 7 Plus
   Har du vanlig svart eller Jet Black?
   Hvilken størrelsen? 128 eller 256 GB
   Anbefaler du iPhonen?
   Ha en fin søndag. Du er topp!

  3. FEEL YOU! Å gå fra fra å være omringet av venner, familie, fest og moro i nærmere to uker for så å reise tilbake til studentbyen med tre kommende eksamener jeg burde ha begynt å lese til for lengst er noe herk. 17. mai føles uendelig lenge til i denne dystre tilværelsen vi nå trer inn i, haha. Forresten, hva har du tenkt å gjøre til høsten?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg