MY NEW BAG

ADLINK

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset


– MOSHIE BY MALENE BIRGER –

DERE FINNER DEN HER 

Tenkte jeg endelig skulle vise dere den nye vesken min! Den har vært utsolgt dødslenge, men nå så jeg faktisk den var inne igjen! Jeg eier veldig mange enkle, sorte vesker, gjerne i den typiske “party”-størrelsen. Plass til mobil, lommebok, nøkler og litt sminke. Jeg har også hatt noen i mer hverdagslig størrelse, men de er billige og holder aldri lenger enn noen uker når jeg bruker de hver dag, med mye oppi. Så følte det var på tide å få meg en i større størrelse, i god kvalitet, som passer til både reising og til skole. Og da ble det denne nydelige saken her!

Det jeg falt helt for med denne er størrelsen. Jeg får både speilrefleks og mac oppi. Når jeg har maccen oppi får jeg ikke lukket den helt igjen da, men har jeg den over arma er den såppas lukket igjen uansett at det går fint for min del. Så for meg som har vært vandt til å reise med små clutcher og trøkke alt mulig oppi, er dette en drøm! 

  1. Hei, Anna
   Kan du laste oppbakgrunnsbildet ditt som du hadde på låst skjerm? Det var å fiiint <3 Klem

  2. Jeg blir så skuffet over å se at du gjemmer “adlink” på den måten. For hver person som kjøper denne vesken gjennom din link, tjener du 330 kr. Det mener jeg du bør opplyse leserne dine om. Nei, du blir ikke sponset av nelly. Men jeg vil tro at du tjener mer enn du bruker. “Adlink” SKAL stå øverst i innlegget, nettopp for å ikke lure leserne dine.

  3. Enig med anonym ovenfor, adlink burde stå helt øverst og det skal være det første man ser. Du gjør ikke noe galt med å tjene penger på slike affiliateslenker, men på denne måten er det fort gjort at leseren føler seg lurt.

  4. Hei! Dette har ikke noe med inlegget å gjøre men har du noen tips til hvordan man kan slutte å ha så store forhoninger rundt gutter? Føler eg blir så skuffet eg treffe gutter og man har det kjekt der og da men så plutselig høre man liksom ingenting av de? Liker egentlig å være singel men alltid kjekt å ”drive på” med noen… Og noen tips til å bare nyte livet og gi meir F i gutter og slutte å stresse sånn med det?

  5. gi: du sier det nok selv her, at cluet er nok bare å slutte å bry seg så mye… jeg har desverre ingen tips til hvordan man kommer dit, for selv har jeg hatt det helt motsatt at jeg nesten har brydd meg for lite, hahaa…

  6. Hei!! :)) Jeg ser det er fler som spør her. så på din vlog. Hvor har du fått tak i bakgrunnsbildet ditt i vlogen når klokken er 14:20.
   Klem

  7. Hvor er den svarte parkasen fra? Den du har på deg i vlogen når dere sitter ute å spiser og heiser flagget 🙂 stor klem

  8. Hei!
   Så utrolig fin! Jeg har en mac på 13 tommer, får jeg plass til den oppi her, eller har du en mindre mac? 🙂 Ha en fin dag Anna!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg