UKENS SPØRSMÅL

Hva er det pinligste som har skjedd deg ever?

Det tror jeg faktisk var da jeg tryna som faen på mølla en gang. På 16 km/t. Og jeg holdt meg fast mens jeg tryna:D Så jeg datt faktisk aldri av 😀 Hun som jobbet på treningssenteret rakk å springe fra skranken og trykke STOP på mølla:D Ingen lo:D Bare meg:D

 

Du har sikkert svart på dette før, men hvorfor flytter du ikke til Oslo med kjæresten din? Jeg har avstandsforhold selv, kjæresten min er i forsvaret, men om jeg var freelance sånn som deg hadde jeg flytta til kjæresten min med en gang hvis vi hadde hatt mulighet til å bo sammen! Uansett så synes jeg det er flott at dere får det til å fungere med såpass stor avstand <3

Hm, jeg tror faktisk ikke jeg har svart på dette før! Det er flere ting som gjør at jeg ikke flytter “etter han”. Men den største faktoren er vel egentlig at jeg ikke har noe lyst å bo i Oslo. Oslo imponerer meg ikke på noen som helst måte, så å flytte hit bare for å flytte etter kjæresten skjer nok ikke med det første. Jeg kunne godt bodd her i noen år, men da skulle det vært på grunn av en jobb/skolegang de kun hadde her. Ellers er jeg så sinnsykt mye i Oslo fra før, i hvertfall 1 gang i mnd, men blir jo ofte mer siden jeg både har kjæresten her og ofte jobb her. I tillegg fungerer avstandsforhold såppas bra at jeg ikke ser helt behovet for å flytte til en by jeg ikke vil bo i, bare for å være nær kjæresten (hørtes veldig strengt ut men)

Og ps: jeg er ikke freelance, jeg går på skole også haha ♥

 

Hvordan gikk du og kjæresten fra å være så gode venner til å bli kjærester? 

Jeg og kjæresten var aldri “så gode venner” som du sier, vi var hele tiden bare bekjente, visste hvem hverandre var liksom. Helt til vi var en gigantisk gjeng fra Trondheim på ferie i Kos samtidig, da jeg fant ut at uuuu hot boy han der ;)) 

 

Hvor er settet du hadde på deg på Nelly-bursdagen fra?

Kjolen + toppen er fra Deluna Lounge, jakken fra Bodaskins og skoene fra Nelly!

Processed with VSCO with a5 preset
 

Har fulgt bloggen din i mange år og vennegjengen har jo alltid vært veldig spleisa, så jeg lurer bare på hvem av dere jentene du tror kommer til å først få barn, og når? Og hvem tror du forlover seg først?:-)

Haha oi for et vanskelig spørsmål! Jeg er nok ganske sikker på at Emilie får barn først, hehe. Resten aner jeg ikke!

 

Hei!! :)) Jeg ser det er fler som spør her. så på din vlog. Hvor har du fått tak i bakgrunnsbildet ditt i vlogen når klokken er 14:20.

Haha det er sååå mange som har spurt om akkurat dette. Bildet har jeg fargelagt selv på en app som heter Recolouring. Jeg kommer nok ikke til å laste opp bildet, dere kan jo laste ned appen selv og fargelegge, høhø. Når det kommer til bakgrunnsbilder er seriøst folk litt sprø, for et par år siden hadde jeg en plain, ensfarget lyserosa bakgrunn og jeg fikk seriøst mailer hver dag om jeg kunne sende de bildet av rosafargen… Altså?????

 

Vlogen din fra påsken er privat, så får ikke sett den :/ kan du fikse det?<3<3

Jeg tror den videobloggen kom på “feautering” eller noe på Youtube sine sider, og når det skjer ryr det inn med kommentarer fra freaky mannfolk med masse slemt, diskriminerende og typ kvinnehat-ish kommentarer, og det er jeg ikke helt game på. Det kom faktisk inn masse religions-comments også, og ja det ble litt mye rett og slett, høh.. Så jeg har tatt den som privat i en liten stund! 

 

Haaaallais babe! Hvilken modell er det i buksene? Er litt høyere enn deg og like stilkete (hehe) så hadde vært supert med buksetips <3 og den skinnbuksa du brukte for en stund siden, husker du hvor den er fra?

Halloien snuppa! Jeg aner ikke hvilken modell de blå buksene fra Bik Bok er i. Trodde egentlig ikke Bik Bok hadde noen modell-navn på buksene haha ops :):) Men jeg kjøpte den for typ et halvt år / et år siden, og klipte den av selv nederst. Skinnbuksen min er herfra 


Processed with VSCO with a5 preset

 

Er det lenge siden du kjøpte kåpen fra Ivy Revel?:)

Ja jeg kjøpte den en stund før jul! Og da hadde jeg sittet i 2-3 måneder og sjekket om de fikk inn størrelsen min, jeg tror den egentlig var utsolgt

 

Tror du at du kommer til å dra til Oppdal neste år?

Oi, det er langt frem i tid, haha! Jeg vet ikke enda, men hvis det blir påsketur med jentene så blir vi nok å dra en annen plass, kanskje Åre. Men shait det er jo et år til så kan nesten ikke si noe sikkert her 

 

Hvordan er de hvite skoene fra nelly? Er de gode å gå med, og hvordan er de i strl? 🙂

De er normale / litt store i størrelsen, jeg har 37 som jeg alltid bruker. De er veldig gode å gå med, myyye bedre enn de samme i beige. 

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Hvordan går det med leilighetsjakten?

Nå går det bra! Eller, jeg har ikke funnet noe enda men er veldig motivert nå. Siden jeg var usikker på hva og hvor jeg skulle studere til høsten var jeg også usikker i det å kjøpe en leilighet i Trondheim. Men nå som jeg vet at jeg skal studere her så er jeg veldig motivert på å få meg en egen leilighet her også! 

 

Kan du anbefale noen filmer eller serier?

Westworld og Game of Thrones er mine favoritter når det kommer til serier. Ellers er Big Little Lies bra og seff min all time fave Gossip Girl. Filmer er jeg ikke så god på, men The Age of Adaline var sykt fin

 

Hvordan gikk det med visdomstannen?

Du det gikk bra! Den er enda ikke vokst helt opp, men kjenner ikke at den er der nå. Den gjør vondt i perioder, også hadde jeg jo den perioden hvor det var helt uutholdelig, haha.

 

Ser du på skam? Eventuelt hva syns du om det, gjerne litt utfyllende:DD

Tja jo nja. Jeg har så klart sett alle sesongene, men ble egentlig aldri helt bitt av basillen. Jeg setter meg aldri ned alene for å se den nye episoden SKAM liksom, og ser heller aldri på de små klippene. Jeg vet ikke jeg, serien er fet og realistisk og alt sånn, men jeg tror jeg har litt issues med å skal være sykt fan av noe slikt. Jeg backer alltid litt unna når folk blir helt gaaaale etter noe og fangirler helt sjukt, haha. Men jeg elsker at nrk har klart å få en slik sukess (elsker nrk), og at den i tillegg er så politisk korrekt er jo prima as fuq! 

17 kommentarer

Siste innlegg