TJEN PENGER PÅ MENINGEN DIN

ANNONSE

Processed with VSCO with hb2 preset


Jeg har jo fortalt dere før at jeg er en sucker for spørreundersøkelser. Noen syntes kanskje det er irriterende at det popper opp spørreundersøkelser på nettsider her og der, at banken sender deg mail, eller at du får en SMS etter en servicetelefon som lurte på hvordan du opplevde samtalen? Vel, jeg digger slikt og svarer nesten alltid. Enten dere er som meg eller ikke, tenkte jeg å tipse dere om 
Meningstorget.no! Dette er en nettside hvor du selv oppsøker slike spørreundersøkelser – og det beste av alt? Du får betalt for å gjennomføre de!
 

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Det er også en super måte å få sagt sitt, og kanskje gjort en liten forskjell. Ved å delta og si sine meninger kan merker forbedre produktene sine. Dere vil få meningen deres hørt av alle mulige slags merker via disse spørreundersøkelsene på Meningstorget.no. Vi som kunder sitter med utrolig mye makt, og jeg vet hvor mye meningen vår er verdt. Derfor er det lurt å ta spørreundersøkelser, enten du får penger for det eller ikke. Men førstnevnte frister kanskje litt mer? et supert tips om du er student, en aktivitet man kan gjøre når som helst på døgnet som man i tillegg tjener noen kroner på. 
 

Spørreundersøkelsene på Meningstorget.no handler om alt mulig. Alt fra hvilke merker du har sett før, hvor ofte du spiser junk eller hvilken hånd du skriver med. . Det er helt gratis å melde seg inn, men du må være fylt 18 år.  Betalingen skjer på forskjellige måter, alt etter som hva du ønsker. Du kan få pengene inn på konto via PayPal, få betalt i gavekort hos butikker (bla. H&M, Kicks, Zalando, Amazon). Eller du kan gjøre som jeg har gjort med mine poeng – gi de til et godt formål! Jeg ga mine til World Animal Protection, men det finnes flere forskjellige veldedige organisasjoner du kan gi til. 


Dere kan registrere dere
HER, så er det bare å svare i vei! 


Processed with VSCO with hb2 preset

12 kommentarer
  1. Det er her seriøst bare fake. Har prøvd det mange ganger og ikke fått en eneste krone. Ikke tro på alt folkens!:)

  2. Digger deg og bloggen din men får seriøst såå vondt i hodet av at du ille har mobilversjon når man leser på iphone, er derfor mye sjeldenere inne:/

  3. Anonym: de svarer at ikke alle som tar spørreundersøkelsene er kvalifisert til det, og at det derfor er viktig at man fullfører spørreundersøkelsen på riktig måte. det er også mulig å starte en undersøkelse, men at den ikke blir avsluttet fordi man ikke er kvalifisert. også derfor de har 18 års aldersgrense.

   beklager om det ble ufårståelig, har oversatt fra engelsk haha! men du må gjerne sende de en email og høre med de!

  4. PS til alle som ikke liker at Anna ikke har mobilversjonen; hun har det! Er bare å trykke på de linjene (som kan ligne litt på skrift på et ark) i urlen.

  5. Hanne over her har helt rett! Når du trykker på de linjene er det perfekt mobilversjon 🙂 👍🏼

  6. Drt funker, men tar veldig lang tid. Panel, ipsos og gallup har mye oftere undersøkelser. Har tatt ut flere gavekort fra dem 🙂 Fra torget har jeg maks tjent 250 i året, men det er jo noe da….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg