ENDRING I PLANENE

I dag reiser jeg tilbake til Trondheim! Jeg skulle egentlig være i Oslo til mandag eller tirsdag, men det ble altså litt endring i planene. Jeg og kjæresten har krangla som faaaaen så da blir det fort sånn. Hehehe neida, jeg reiser med kjæresten min hjem igjen. Det er jo langhelg, så da fant vi ut at hvorfor ikke dra til Trondheim. Både Emilie og Alex er hjemme i helgen as well, så tror det blir en gøy helg hjemme. Jeg hadde egentlig ingen planer i helgen i Oslo heller, bortsett fra bursdagen til Tuva. Det hadde vært så gøy å se søta mi igjen, men det får vi ta en annen gang.  Vi tar faktisk fly hjem igjen, og vi fant faktisk en superlett bag som gjør at Melis kan reise med oss. Gleder meg til å se hvordan den lille voffsen syntes det er å fly – hun finner seg virkelig i alt, så tror ikke det skal bli noe problem. Flyreisen hennes ble faktisk tre ganger så dyr som min egen, hun er så luksusdyr ass!! 

Nå har vi nettopp vært ute å spist her i Lillestrøm! Det ble både sushi og crispy duck på meg, og as we speak har vi nettopp satt en grandis i ovnen. Haha, herregud for noen matvrak. Men jeg har drømt (bokstavelig talt liksom, to netter på rad) om den nye grandisen, så nå må jeg bare teste den ut. Selv om jeg nettopp har slukt i meg en toretters og et glass rødvin. HELG OG MAT DERE, HELG OG MAT!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

6 kommentarer
  1. Hei, Anna!
   Jeg lurer bare på om du måtte ha med noen dokumenter (helseattest/vaksinasjonskort) til Melis på flyturen? Og fikk du ha med en bag i tillegg til hundeveska eller fikk du bare ha en håndbagasje?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg