MINE NYE HØYHÆLER

ADLINKS

I det siste har jeg blitt litt inspirert til å gå litt back to basics. Annais for 2-3 år siden. Jeg syntes bloggen er veldig stødig om dagen med mye av det samme, så jeg skal bli flinkere til å variere litt. I stedet for bare “new in” er det lett å spice det opp litt bare ved å dele det inn i forskjellige kategorier, slik som jeg tenkte i dag. Jeg har kjøpt og fått så mange høye hæler i det siste, og alle er så forskjellige at jeg nesten kan lage en liten guide. Så det er akkurat det jeg tenkte å gjøre nå! Jeg har jo begynt å gå med hæler nesten hver eneste helg, så nå har jeg jo nesten litt…. peiling, haha. 


DISSE FINNER DERE HER

Disse og de sorte under er akkurat de samme, og de er så utrolig fine. Har akkurat den høyden som gjør at foten ser helt sykt lekker ut. De er litt store i størrelsen, så i disse har jeg 36 (jeg bruker egentlig 37) og de passer perfekt. Kommer til å bruke disse mye, men det får bli på enkelte eventer. I og med at de har såppas høyde og kun to stropper som gir støtte, er de ikke de aller letteste å gå i! 
 

DISSE FINNER DERE HER

Det samme gjelder da disse, som er akkurat de samme. Tror kanskje dette paret i sort er de lekreste jeg har, syntes de ser så sykt sexy ut på foten. 

DISSE FINNER DERE HER

Da er vi over til disse, som er i samme gata, men så gode å gå i. Nelly har seriøst funnet den perfekte høyden på hæl, som gjør at foten enda ser løftet og sexy ut, men ikke sånn … “barne”-høyhæler om dere skjønner? Disse er noen cm lavere, og seriøst så enkle å gå i. Disse har jeg på ofte, og har sprunget til t-banen i disse og ja.. særlig når man er ute med alkohol i blodet glemmer jeg at jeg har på hæler, haha. Fikk litt gnagsår etter første gang, men sånn er det vel med de fleste. Bruker 37 i disse. I forskjell til de sorte ovenfor er disse i semsket, ikke i slikt “shiny” skinn. 

DISSE FINNER DERE HER

Disse er de samme som de sorte over. Så det samme gjelder disse! Disse har jeg faktisk også fått brukt en del, og ja, helt fantastiske å gå i. Også 37 i disse

DISSE FINNER DERE HER

Så til disse nydelige, klassiske skoene! Føler aldri noen går i slike hæler lengre, uten stroppen over ankelen. Også en veldig grei høyde på disse som gjør at de er enkle å gå i. Tærne klemmes ganske foran, men det må de nesten for at foten skal holde seg på foten. Disse syntes jeg er sååååå lekre til sorte jeans, og ja – passer perfekt til typ resturantbesøk! Har 37 i disse også, passer perf

DISSE FINNER DERE HER

Så til disse gærningene! Disse viste jeg på Snap og fikk en del screenshots, og det var faktisk derfor jeg tenkte å skrive dette innlegget. Disse fikk jeg også for en stund siden, men de endte bare opp bakerst i skapet fordi jeg trodde de kom til å se alt for store og “klumpete” ut på mine tynne ankler. Jeg prøvde de helt tilfeldig i helgen, og damn – det er virkelig en av mine nye favoritter når det kommer til partysko. Om man tar knytingen oppover leggen passer de supert til tynne legger som meg også, og får føttene mine til å se fine og muskuløse ut, hihi. Siden det er så mye stoff på disse OG knyting støtter de foten helt sykt, og selv om hælen egentlig har ganske mye høyde er de superlette å gå i. Disse finnes også i grønn og svart, og spørs om jeg må ha disse i flere farger altså! Anbefaler de veldig. Jeg har mine i 37, passer perfekt. Noe dere likte? Bare spør om dere lurer på noe!

21 kommentarer

Siste innlegg