BIKINIGUIDE 2017

Jeg tenkte å ha en aldri så liten bikiniguide i år også! Virker som mange liker det, så hvorfor ikke fortsette. En liten endring denne gangen – har ikke fokusert så veldig mye på kroppsfasonger og hva som kler hva. Syntes moten i år kler de aller fleste, pluss at jeg i år syntes det fantes lite av typ. bikinier som fremhever brystparti, kutter mage, osv osv. Så det ble delt inn i litt forskjellige stiler heller, også et tips om du vil ha en cheeky bikinirumpe til slutt. Håper dere liker det, og si ifra hvis dere lurer på noe!
 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Dere har kanskje skjønt by now at badedrakt har funnet veien til mitt hjerte i år? Jeg eier sikkert snart 10 badedrakter, og jeg syntes det er så nice at det er blitt trendy. Jeg har både den sorte og gule Calvin Klein badedrakten over, og jeg elsker den. Den er så komfortabel samtidig som den er sexy og sporty. Nummer 4 tenker jeg også å unne meg, den blir så fin til shorts eller et sort skinnskjørt. Det er det jeg liker så godt med badedrakt. Du kan dra på deg en shorts over og du er klar for en fest. En annen ting jeg liker er at bikinier skjuler magen, men så finner man også varianter som viser øvre del av magen, som den lilla. Det liker jeg, for da ser det ut som jeg har magemuskler, haha!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Jeg vet disse stich-up bikiniene har vært populære en stund, men jeg har syntes fargene har vært litt for.. glorete før. Det ble rett og slett litt too much, men i år ser jeg de er kommet i massevis av farger – også mer rolige farger. Jeg har nummer en selv, elsker den og den sitter som et skudd. Trodde kanskje jeg hadde for små pupper for slike bikinier, men det så faktisk dødsbra ut. Også så behagelige!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

I love my pastels! Jeg har ikke så mye pastellfarget badetøy selv, men tenker å gå til innkjøp av noe i år. Det ser så luksuriøst ut mot brun hud, gjerne med noen fine gullsmykker. Jeg tror kanskje jeg blir å gå for den lyseblå? Vi får se. Alle bikiniene ovenfor har jo ganske lite støtte, så om du har over gjennomsnittet store pupper er kanskje ikke disse noe for deg.
 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Disse derimot, tenker jeg må være perfekt for busty girls! Denne formen er jo supertrendy i år – sporty og enkel cut. Syntes det ser dødssexy ut på en litt… kulere måte? Det er nesten litt sports-bh form på disse, så tenker det må være fin støtte for dere som har litt større pupper. 
 

 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER ​7. HER 

Også noen andre favoritter! Nummer 1 og 2 skal jeg kjøpe meg, elsker high waist og ser ut som overdelen har litt push i seg også. Får sykt 50’s vibes av den, elsker det! Vurderer faktisk å gå til innkjøp av nummer 4 og 5 også, haha. Elsker bikinier! Nummer 3 er perfekt om du har små pupper og gjerne vil fremheve brystpartiet. Gå for rysjer og bikinitopper med mye stoff og fokus på puppene!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Det er mest fokus på overdelene i dette innlegget, men jeg måååå tipse dere om disse trusene. De tre første trusene er samme modell, Nelly har de i sinnsykt mange farger, så du finner garantert en farge du liker. Trusene gir deg amazing rumpe. Den er ganske cheeky i modellen, så viser en del av rumpa – samtidig som den har en søm midt i som former den dødsbra. En anbefaling! Nummer 4 er samme greia, bare søt med rysjer. Love it!

 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER ​7. HER ​8. HER 

Også til slutt til tilbehør! Syntes smykker er så fint med bikini – typ som magesmykket på nummer 5. Ellers fant jeg en kopi av Ray-Ban solbrillene jeg har – nummer 1 er så og si helt lik, haha. Et supert tips til dere som ikke vil betale tusenvis for solbriller. Det samme gjelder nummer 4 som er en kopi av Dior brillene som er så populære. 

Håper dere likte innlegget!

Siste innlegg