UKENS SPØRSMÅL

Har du besteforeldre? Bra forhold? Dårlig forhold?

Jeg har en bestemor og bestefar, altså mamma sine foreldre. De har jeg et veldig bra forhold til og er så utrolig glade i de. Farmoren min døde da jeg var ganske ung så husker ikke så alt for mye av henne desverre. Farfaren min døde for noen år siden og han var en heeelt fantastisk mann. Faktisk er han et av mine aller største forbilder, og jeg ser så sykt opp til hva han har opplevd. Han var medlem i motstandsbevegelsen (Milorg) under andre verdenskrig som 18-åring, og satt i konsentrasjonsleir i Sachsenhausen på grunn av hva han gjorde for Norge. Er ikke det sykt? Og etter det utdannet han seg som lege og jobbet som frivillig i Koreakrigen. Jeg er så utrolig stolt over å være en Edwin’er!

 

Hvor er dekselet fra? 🙂 Og btw tips til trening av rygg/nedre rygg veldig random men jajja

Dekselet i svart “marmor” med navnet mitt på er fra Etsy! Når det kommer til rygg så trener jeg faktisk aldri rygg, eller, aldri med vilje. Jeg har aldri egne ryggøvelser, liksom. Jeg står litt i planken, og noen ganger når jeg trenger overkropp gjør jeg den øvelsen hvor man “drar” bakover slik at ryggen klemmes sammen. Roing på en måte! Men ja nedre rygg blir desverre veldig nedprioritert haha 🙁

 

Jeg lurer bare på om du måtte ha med noen dokumenter (helseattest/vaksinasjonskort) til Melis på flyturen? Og fikk du ha med en bag i tillegg til hundeveska eller fikk du bare ha en håndbagasje?

Nei det måtte jeg ikke ha med! Ja jeg hadde med hundeveska og en ekstra veske. Det var jo litt problematisk siden jeg måtte ha Melis under setet foran meg, så den ekstra veska måtte jeg legge i hattehyllen!

 

Har du avsluttet samarbeidet med Coverbrands? Hvorfor?

Vi har ikke formelt avsluttet noe som helst nei! Initiativtaking dabbet bare litt av fra begge sine sider, så det er der vi er nå, hehe! Plutselig blir jeg å tipse dere om noe der igjen vettu!

Har du noen guilty pleasure?

Ah jeg har egentlig ganske mange! Men jeg er veldig åpen om alt, så det blir kanskje ikke en “guilty pleasure” når jeg ikke skjemmes over det. Typ er jeg veldig glad i sausen i tandoori chicken, så jeg pleier noen ganger å lage kun sausen fra Toro og ha den i en flaske og drikke. Ellers er jeg også veldig glad i bernaise, og pleier også å lage meg bare det noen ganger. Ja jeg vet det er nasty for dere men faens digg for meg

Ellers elsker jeg å klemme kviser, hudormer, talgkjertler… ja :):) På meg og andre 🙂 

Vil du alltid bo i Trondheim?

Nja. Jeg ser ikke for meg å bo èn plass hele livet, nei. Jeg kunne godt tenkt meg å bodd noen år en annen plass, men da skulle det vært for at jeg eller kjæresten hadde jobb der. Kanskje et år i utlandet før jeg får kids. Men heck yes barna mine skal vokse opp i denne fantastiske byen!

Når ønsker du barn og bryllup?

Si det! Slikt må komme når det passer seg. Det dummeste man gjør er å si “jeg skal ha barn når jeg er 25, og gifte meg når jeg er 24, på sommeren”. Plutselig kan man ikke få barn, og plutselig er du singel som 25-åring. Man vet virkelig aldri, og man setter seg selv opp for skuffelse. Plutselig tar utdanning opp tiden min og jeg får ikke barn før jeg er 35. Men ja, jeg vil gjerne ha barn rundt 27-28-29-30-ish, og gifte meg aner jeg ikke. Kanskje før en får kids? 

Processed with VSCO with a5 preset

Drømmejobben din?

Den jeg har nååååå!

Spare eller bruke penger?

Begge deler for the win! Skal jeg si det sjæl er jeg veldig god til å spare, og har lært den harde måten å ta vare på penger. Bloggbusiness er uforutsigbart, og av den grunn bør man sitte med litt penger i sparing. Men jeg er også veldig glad i å bruke penger, kose meg med reiser, mat og unne meg selv fine ting. 

 

Hei.. Heter bloggen din annaIS fordi du støtter IS? Hvis NEI, har du kanskje vurdert å endre bloggnavnet..?

Haha.. Altså… Jeg regner med dette er en ganske ny leser, for nei – det er ikke slik at jeg var IS-sympatisør da jeg var 13 år og startet å blogge, nei. Og nei, jeg har ikke vurdert å bytte bloggnavn heller. Regner med det ikke er så veldig mange som drar denne konklusjonen når de hører annais? Det er bloggnavnet mitt fordi jeg liker is, haha. Altså som i en kald ass sabeltann-is på sommern

 

Bare lurer på hvordan du gjør det med tanke på høye hæler og byen hvis det er ganske kaldt ute. Når du er på vors i helgene, og skal videre på byen etterpå, tar du da på deg andre sko (som dekker litt mer av foten) for så å skifte til hæler når du kommer inn på nattklubben? Eller har du på deg hælene hele veien fra vors? Bare tenker siden du har brukt hæler på byen også når det er vinter, blir det ikke veldig kaldt å gå ute i dem når det er snø og sånn? (og skummelt på isen når man er full hehe)

Til mammas store fortvilelse har jeg aldri med andre sko nei. Det blir rett og slett for mye styr, ass. Går jeg med hæler har jeg de på hele kvelden. Er det masse snø går jeg enten med thigh highs eller sneakers, gikk vel med små hæler i snøen to ganger i vinter, og ja – det er ikke til å anbefale. Det er kaldt, men det værste er at det blir så sykt glatt, haha! 

Processed with VSCO with a5 preset

Hei! Hva slags bunad har du? Syns du man må ha tilknytning til en bunad eller er det greit å velge ut fra hvilken man syns er finest? Selv syns jeg det er noe av det beste med 17 mai, alle de fine bunadene og draktene ❤

Hei babe! Jeg har nordlandsbunad i blå. Jeg må jo si at litt av poenget med bunad er jo at man skal ha en tilknytning til stedet. Greit med drakter, graffer og alt det der siden det ikke er en plass, men typ. trønderbunad, norlandsbunad, alt slikt syntes jeg jo man skal ha en tilknytning til for å ha. Og kanskje ikke bare sånn “Jeg har vært i Oslo mye derfor har jeg Oslo-bunad”, men at man er delvis derfra. Men det er nå meg da

  1. Grafferen er en type bunad fra Gudbrandsdalen, på samme måte som trønderbunaden er fra trøndelag, bare sånn btw 🙂

  2. Til anonym over her: Graffer har ingen tilhørighet, den du tenker på heter gudbrandsdalsbunad 🙂 de er veldig like, men to forskjellige bunader.

  3. Anonym over her har rett, grafferbunad kommer frå Lom i Gudbrandsdalen! Gudbrandsdalsbunaden er ikke samme som grafferbunaden. Google it 🙂

  4. hahaha hallo! Graffer er fra gudbrandsdalen. Det er også en “festdrakt” fra gudbrandsdalen, altså har de to stykker. Kanskje der forvirringen oppstår

  5. Føler også for å kommentere at GRAFFERBUNADEN KOMMER FRA ET STED LIKE MYE SOM TRØNDERBUNADEN OG NORDLANDSBUNADEN OSV.! Graffer er en gård i Lom i Gudbrandsdalen, der bunaden naturligvis kommer fra. Gudbrandsdal festdrakt er en annen type bunad som hører til hele Gudbrandsdalen. Synes du kan rette det opp i innlegget, for det er faktisk ganske provoserende.

  6. haha har grafferbunad selv og visste ikke den kom fra Lom før jeg leste dette :’D Jaja, den er arvet fra min mamma så sånn sett har jeg tilhørighet til den 🙂

  7. Bunad er ikke kjedelig å diskutere. Mange har bunader som går i arv fra slektsledd til slektsledd. Mange mennesker er opptatt av dette fordi bunad skaper identitet og samhørighet og slikt. Jeg har ikke bunad selv da.

  8. Heh, jeg har aldri blitt lei meg av noe du har skrevet før, men nå ble jeg utrolig nok det! Det er nok lett å ikke tenke så mye over det når det ikke gjelder deg selv, men ville ikke du blitt litt såret om noen sa at bunaden du følte deg spesiell i, og var stolt av å ha tilhørlighet til, ikke “hørte til noen plass”? Null stress at vi skjønner poenget, men alle klikker seg ikke inn i kommentarfeltet for å lese, så nå sprer du en tro om at graffer er noe “alle” kan ha- og det stemmer ikke- iallfall ikke mer enn at alle kan ha nordlandsbunad og trønderbunad.

  9. Herregud da, Anna tok feil AKA hun visste det ikke da hun skrev det. Hun skrev det ikke for å provosere noen. La den ligge..

  10. Som de sier kommer Graffer fra Graffer gård i Lom. Gudbrandsdalen festdrakt (som den heter) er for hele Gdalen som er et ganske stort område. Innenfor Gudbrandsdalen fins det flere mer steds-spesifikke bunader. Grafferen i helsort og helblå kan faktisk ikke sys lenger en gang, fordi Graffer gård har tatt patent på den 🙂 Mange velger bunader fordi de syns den er fin uansett da.. Så for den interesserte/irriterte så var sikkert dette oppklarende. Lov å ta feil si 😂 Mente du kanskje damask? 🤔

  11. til alle som hang seg opp i grafferdrakten og mente at det var det viktigste å diskutere her: SKAL INGEN NEVNE NOE OM SAUS FRA FLASKE?!?!??????

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg