UKEN SOM VAR – UKE 20

Ukens tanke: Her har jeg ikke notert noe fra forrige uke, så da gidder jeg heller ikke finne på noe filosofisk jeg later som jeg tenkte over forrige uke
 

Ukens opptur: Hele forrige uke var helt fantastisk! En skikkelig fin uke, faktisk. Men 17 mai og å dra å besøke tantebarna mine på Inderøya var helt klart ukas høydepunkt. ♥
 

Processed with VSCO with a9 preset
 

Ukens nedtur: Ah, forrige uke skjedde det en ting jeg bare ikke klarer å slutte irritere meg over. På 17 mai hadde vi bord på en resturant, vi hadde bord på samme resturant for 2 år siden på samme dag, som jeg hadde bestilt. I 2015 kom det sinnsykt mange folk og vi spiste og drakk for flere tusen, og det endte opp med at flere ikke betalte etter seg og jeg ble sittende igjen med en regning på sikkert 2000,-. Så i år sa jeg til alle at DET skjer ikke igjen, så alle måtte huske å betale for seg. Hva tror dere skjer?? I år kom det like mange venner og bekjente som sist gang,og denne frøkna blir sittende igjen med en regning på over 800,- når alle har dratt. Selv om det ikke var jeg som hadde bestilt bordet dette året 🙁 Haha 🙁 Så SHOUTOUT til alle mine onkel skrue venner/bekjente som måtte få påspandert øl av meg på den mest kyniske måten ever, det er jævlig ufint ass??
 

Ukens sang: MER av Gabrielle! Jeg har ikke hørt så innmari mye denne uken, men det er en sang som vekker visse følelser i meg. Den er så utrolig nydelig og annerledes, og jeg blir så utrolig rørt og emosjonell av den sangen. 
 

Ukens person: Søstra mi! Hun må virkelig få en stooor shoutout for å være den beste søstera, mammaen, dattera – hun er så snill og god med alle ♥
 

Ukens kultur: Det eneste kultur jeg får i meg om dagen er så jææææævlig lavkultur – nemlig Paradise Hotel. Fordummer meg selv og lever livet i ignoranse før jeg neste uke skal ha hjemmeeksamen og drukne i pensum.
 

Ukens obsession: Disse to karene her

Processed with VSCO with a6 preset
 

Ukens mat: Bortsett fra det helt åpenbare, pizzaen med ham and olives jeg trøkte i meg på 17 mai, må det bli grillmaten jeg serverte på lørdag! Det ble faktisk ganske godt, og jeg kommer ikke over hvor stolt jeg var av meg selv, at jeg faktisk fikk til å grille så masse mat, og bare ødelegge én pølse. 
 

Processed with VSCO with a5 preset
 

Ukens gledingz: Selv om vi begynner å komme greit ut i “neste uke” allerede, gleder jeg meg til imorgen, for da kommer Emilie, Karro OG Alex hjem! Altså yesss 
 

Ukens lættis: Vet dere, jeg har ikke peiling. Hele 17 mai gikk jeg og lo av min egen LOK-het, hvis ikke var det vennene mine som loket rundt. Herregud for en dag, ass. 
 

Ukens donk: Denne ukens donk skal få gå til noen andre enn meg selv! I fare for å gi denne prisen til 50% av norges kvinnelige befolkning, gir jeg den likevel til alle damersene som la ut bilde av seg selv som drar opp bunaden på den store dagen. NÅR skal vi bli ferdig med det. Jeg blir så flau av å se det!! JA vi har sokker under bunaden. JA vi viser lite hud på 17 mai. La det være med det?? Og en enda større donk til de som gikk med sånn sexy lace stay-ups på 17 mai?? Jeg så flere legge ut bilde av det as well også, pluss at jeg faktisk så ei på en resturant sitte å vise frem stockingsene og halve trusa si til gutta boys rundt henne. Sexy! En ting er å ha det, men trenger vi å legge ut gruppebilde hvor jentegjengen står med foten frem og viser det??
 

Ukens flause: Uten å gå for mye i detalj fikk jenta deres uka si forrige uke, og uansett hvor mange år jeg har mensen er jeg enda på level 1 på å ha det ass. Jeg er så dårlig på det, haha. Så ei som våknet 18 mai hos kjæresten med en hella overraskelse si

  1. ang. ukens nedtur, så er det sååå jævlig. skjønner liksom ikke helt hvordan noen faktisk klarer å gjøre noe så kjipt mot venner. selv om du har drukket litt så er du uansett klar over at du har spist på restaurant og må betale for deg!! hver gang jeg er ute med venner på ferie, så blir det alltid betalt inn for lite, selv om noen har tipset masse. så da er det jo ganske tydelig at flere ikke har spyttet inn så mye penger som de skal, eller noe i det hele tatt.

  2. Så dårlig gjort det under nedturen!!!
   Et spørsmål: jeg har kjøpt noe fra nelly på det 17.mai tilbudet men må bytte i størrelse, så da må jeg legge inn en bestilling igjen på riktig str, vet du om jeg kan få rabatt på den, siden jeg bare skal bytte str??

  3. Det er faktisk ekstremt ufint gjort, herregud at folk bare snylter på deg. Håper de leser det og skammer seg maks 🙂 Jeg hadde blitt kjempeflau hvertfall.

  4. “Ukens donk” jaaaa enig!!! Føler det florerer av de bildene og blir helt oppgitt. Elsker at du setter ord på ting som ikke er innafor og at det blir humoristisk og “strengt (?). Digger blogginnleggene dine dette året, du har virkelig step’et opp gamet med den humoristiske annais og ikke bare sponsorinnlegg. LOVE IT

  5. Hahaha mye bra her!! Løv
   Digger virkelig at du er den _ENESTE_ bloggeren som ikke er jæævlig tryhard/wannabe poet/miss perfekt/osv lista er lang, takk for at du er som du er, åpen og ærlig og MER enn god nokk! Eneste bloggen som jeg vet alltid er verdt å ta turen innom!

  6. Det med at folk faen ikke betaler for seg tror jeg er noe som går igjen og er en slags folkesykdom eller noe. HVER gang vi kjører taxi eller maxi taxi så enten betaler alle sin del på vei ut, eller så betaler en og vipser. Men er alltid noen som ikke vipser eller så får den som går sist ut en regning som er for 4-5 stk. Og alle bare “har betalt jeg”, nei!! Og det er så ufint😡😡😡skjønner ikke hvordan folk tør å snike seg unna på den måten

  7. Det med at folk ikke betaler; Er det ikke “bare” å ta kontakt med de som var der og si at de skal betale tilbake? 🙂

  8. Anonym: njæææ når det er 20-30 innom bordet og ikke husker alle er det verdt det å betale de 800kr istedet for å ringe alle man kjenner og stille spørsmål om de husket å betale for seg ass. det blir mer onkel skrue spør du meg:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg