HAPPIEST PLACE ON EARTH

I går hadde jeg _best_day_ever. Det merket dere kanskje? Glemmer å blogge hu da fordi hu koser seg sånn. Turen på byen på fredagskveld var veldig vellykket, jeg mener – det kan faktisk ikke bli noe annet når jentene er samlet. I tillegg våknet jeg i fin form, så gårsdagen ble tilbrakt i hundeparken (altså fy søren, det er virkelig the happiest place on earth), og så resten av dagen på restaurant med hele gjengen, før det ble henging til vi sovnet. Det høres kanskje sjukt average ut, men når man har den fullsjuk-formen hvor man ler av alt, og i tillegg er med alle vennene sine blir det bare ikke bedre.

I går var jeg ikke på noen festligheter med andre ord, og derfor er jeg jo fit for fight i dag! YEss så digg. Jeg er derfor på vei ut døra nå for å trene (!!), for så å dra på fotballkamp. Jeg skal sette av litt tid i kveld til å blogge, prøve å få ut oppsummering av uken senere i kveld. 
 


 

Toppen min finner dere her, det er egentlig en kjole men det er korte saker ass! Så jeg klipte opp min og bruker den som topp heller. Og sååå må dere huske at dere får 20% på alt på Nelly hvis dere trykker dere inn her og bruker SUMMER20! Koden gjelder bare til i morgen tidlig klokken 10.00, så ikke så lenge igjen altså. Med andre ord slutter den å fungere AKKURAT når jeg får utdelt eksamen i morgen. Ughhh!!!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg