FLINK PIKE-SYNDROMET

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset

– Altså Tine Iskaffe NÅR skal dere sponse meg???? Spør for en venn –

Processed with VSCO with a6 preset

Sett dere inn i denne situasjonen: Du kan ikke få flere studiepoeng siden du studerte årsstudium i fjor, du har ingen studielån eller stipend, og du skal slutte på studiet du går uansett. Du har gått et helt år på studiet og fått alt godkjent, og det siste som gjenstår for godkjent år er eksamen. Der har du meg gitt! Dag to på hjemmeeksamen i dag. Forrige uke hadde jeg litt instillingen: “Jeg trenger bare å stå. Eller, egentlig så trenger jeg jo ikke det en gang.”. Mange lurer på hvorfor i alle dager jeg orker å i det hele tatt ta eksamen, når jeg ikke trenger. Og det lurer jeg også på noen ganger. Og akkurat her er jeg nok bitt litt av flink-pike syndromet. Selv om det eneste jeg sitter igjen med er ett godkjent år av en bachelor, som mest sannsynlig ikke kommer til å ha noen relevans eller fordel for meg senere i arbeidslivet, med tanke på at jeg skal gå en helt annen vei enn helse- og sosialfag. Men jeg føler det er forventet av meg, så her sitter jeg da! Og det går egentlig helt greit. Jeg sier det samme som jeg har sagt hele dette året på et studie jeg egentlig ikke vil gå: Har da ikke noe bedre å gjøre?? 

Og til dere som vil ha linken på referansebruk-siden jeg la ut på snapchat, så finner dere den her ♥ Du skifter referansestil til høyre, om du bruker en annen stil enn Harvard! Den siden der er gull ass

9 kommentarer
  1. Er imponert over viljestyrken din til å fullføre et studie du ikke skal gå videre med! Synes det er så utrolig bra at du fremmer viktigheten av studier og kunnskap, og spesielt at du skriver om at du har tatt et par feil valg. Det er umulig å vite hva man vil resten av livet når man er 19 år, så er mange som ender opp med feil studie. Allikevel er det mange som fullfører fordi de føler det forventes av dem. Synes det er flott at du viser at man kan ta feil, og at det bare er å starte på nytt. Tommel opp til deg, Anna!
   Lykke til på eksamen 🙂

  2. Etter eksamen kan du kose deg med at det vil se bra ut på cv-en. Det gjenspeiler jo viljestyrken din 🙂

  3. Hei!
   Tenkte bare å si at det er så fint at du fullfører, for plutselig får du bruk for det. Som andre har nevnt vil det alltids se bra ut på en CV at du har fullført. I mitt tilfelle, som også har prøvd ut forskjellige ting, endte det med at jeg fikk godkjent et helt år på bacheloren fordi jeg hadde fullført et år på et annet studie tidligere. Så plutselig kommer det godt med. Haha, følte meg som mamma når jeg skrev dette, men ja, du skjønner greia, hehehehe.
   Masse lykke til med eksamen!
   Hilsen meg som egentlig aldri kommenterer, men eksamenslesingen tar visst meg også til nye høyder og begynner å kommentere “skoleråd”. Yeah. Du er flink da, så det er en blogg verd å kommentere.

  4. Hei!
   Du ei liste på spotify (dat day) som har sjukt mye bra hiphop. Den lista er dog på over 900 sanger, og litt for stor til å sette på offline, og lurte litt på om du kunne lagd ei litta liste på all time faves, bare sånn 30 sanger ellerno? Heheheh<33
   Ellers i den studiesituasjonen kan du jo tenke på alt du faktisk har lært, istedenfor å fokusere altfor mye på karakteren du får. Du har jo sikkert lært mye nyttig. Lykke til!

  5. All erfaring og kunnskap er somregel en fordel i livet, plutselig får du bruk for det, og hvorfor ikke bare fullføre når du først har gått hele året liksom, kjekt å ha på CVen også 😀

  6. Ja, alle som drikker iskaffen til Tine bør sponses. Hva med en gratis iskaffe for hvert bilde som blir opplastet på blogg/instagram og Facebook? 😉
   Når det er sagt, vil jeg si iskaffen til Tine smaker godt, men man får en ekkel følelse i magen etterpå. Så drikk ikke for mye av denne “iskaffen”.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg