NELLY SOMMERFEST!

Hvor skal jeg egentlig starte? Herregud for en dag det var i går. Jeg sa jo som sagt at Nelly hoster de sykeste festene, og i går var intet unntak. Etter vi hadde fikset oss dro vi ned til Nelly-båten som tok oss til skjærgården. Båtturen tok ca 1 time og jeg fikk helt sykt sommerstemning! En dj som spilte deilig hip hop og masse champagne mens sola (og vinden) kom og holdt oss med selskap. Etter hvert kom vi til slottet der festen skulle være! Altså, så klart en slott, haha. Nelly ass, kun det beste! Jeg hadde det så sykt gøy i går, og det merkes i dag. Heldigvis ble jeg ikke lengre enn rolige 5 (!!) minutter på afterparty, før jeg og Erica loket rundt på maccern og var sjukt … lol, haha. Jeg takker meg selv for det i dag, for jeg var redusert nok da jeg fløy i morges. Hadde ikke trengt å være enda dårligere, liksom.

Tenker jeg starter med å dele litt mobilbilder med dere, så kommer det nok et innlegg med speilrefleksbilder senere. SMASK! ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

 

BADEDRAKT LOVE AND LEMONS, HER

JAKKE H&M

SKO NLY SHOES, HER

ADLIKS 
 

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with a5 preset

– Hahaha. Ser hvordan pose jeg syntes det var kul å gjøre i går… –

Følte meg så cool i går! Er SÅ SJUKT in love med badedrakten. Jeg glemmer også at det faktisk er en badedrakt og at jeg faktisk kan gå med den på stranda og se bad-ass ut. Skal bruke denne masse i sommer, love it! 

Siste innlegg