UKENS SPØRSMÅL

Kan du lage et innlegg om de andre nude leppeproduktene du liker? Leter selv etter den perfekte nude, og er interessert i å høre hvilke produkter du liker!

De jeg bruker mest er Jeffree Star sin Mannequin, en lipliner i naturel fra H&M og MAC sine creme cup og pure zen. Akkurat nå altså! Ellers vil jeg anbefale alle som er ute etter den perfekte nude dette palettet, det er veldig godt brukt hos meg. Du får mange nudes i samme palett, og du kan blande helt til du finner din favoritt. Love itt
 

Nå har jeg sett den TV’en i bakgrunnen på bildene dine siden du var tidlig i tenårene, så jeg må bare spørre; virker den egentlig? Er så lenge mellom hver gang jeg ser en “boks-TV”, så syns egentlig det er koselig at du fortsatt har en 🙂

Haha, ja den fungerer! Jeg ser veldig lite på tv til vanlig, og i hvertfall lite på tv når jeg skal legge meg eller er på rommet. Så har ikke sett nødvendigheten for å kjøpe en ny når jeg ikke bruker den uansett. Jeg skal så klart kjøpe ny når jeg flytter ut, hehe.
 

Hei! Du har skrevet tidligere at du bruker selvbruning, men jeg lurer på om du gjør det i sommer også? Bruker du både selvbruning og soler deg om sommeren?

Hei! Jeg pleier ikke å bruke selvbruning på sommeren nei. Og hvis jeg gjør det er det veldig lite, og passer på å skrubbe det av før jeg eventuelt skal sole meg.

Processed with VSCO with acg preset
 

Hei, du er så utrolig pen Anna! Jeg lurer på hvilke sports bh’er du bruker, og om du har noen å anbefale?

Hei skjønne deg, tusen takk ♥ Jeg anbefaler denne til alle, haha. Jeg har jo ikke akkurat de største puppene, så den holder godt og gir puppene en liten push også. Så jeg har to av den i sort, og en i leopard.
 

Vurderer kjøpe meg fiat 500, og lurer på om du kunne bare nevnt litt om den? Er den bra? Bruker den mye drivstoff osv? 🙂

Den bruker veldig lite drivstoff, jeg fyller kanskje … 2 ganger i mnd? Ikke det en gang? Den er veldig handy å ha i by, i og med at den er så utrolig liten. 
 

Så fint håret ditt er! Hvilke produkter bruker du i det når det er nyvasket?

Jeg har pleid å bruke hårolje etter jeg har dusjet, men siden jeg er tom bruker jeg absolutt ingenting i det etter jeg har dusjet at the moment, hehe 🙂
 

Hvor er den anker-ringen din fra? Utrolig søt 🙂

Ja er ikke den nydelig? Min favoritt ♥ Den er herfra


Hvor ofte fyller du på vippene dine? Hvilke type vipper har du og hvem legger du de hos? De er sinn fine!!

Tusen takk babe! Jeg legger de hos Tove på Bare Velvære! Jeg har volumvipper, og fyller ca. hver 3 uke. Noen ganger lengre, noen ganger kortere tid i mellom. Det er alt ettersom jeg skal noe spesielt egentlig!
 

Hvor er den grønne skinnjakken fra?:)

Den er fra Rockandblue, her

Processed with VSCO with a7 preset

Husker fra tidligere år at du hadde en bror som ofte nevntes på bloggen. Nå hører jeg bare om din søster. Har du enda kontakt med han?

Jeg trooor kanskje du blander broren min med Otto? Otto er ikke broren min, han er tantebarnet mitt. Jeg har en bror også, men han har vært veldig lite nevnt på bloggen, rett og slett fordi han ikke vil, haha. Men jeg har “enda” kontakt med både Otto og broren min ja, hehe 🙂

 

Når du ikke dusjer på så lenge, bruker du tørrshampo og sånt da? Prøver å unngå å vaske håret mer en gang i uken men føler likevel det så fett at jeg ikke tør noe annet enn å kjøre på med litt tørrshampo her og der i slutten

Det går unna med tørrshampo ja! Men prøver uansett å begrense bruken av det, siden det ikke er bra for håret med for mye.

 

Hvor har du kjøpt armbåndet du hadde på snap? Det med bokstavene til deg og kjæresten

Det er fra Jane Kønig <3 

 

Fine Anna! Jeg har et spørsmål til ukens spørsmål. Jeg har søkt barnevern til høsten og lurte på om dette er et vanskelig/hardt studie? Er det mye avansert og tungt pensum? Må pendle 4 timer til/fra skole så håper pensumet er overkommelig 🙂

Fine du! Nå skal jeg være helt ærlig og si at barnevernsstudiet som jeg opplevde det ikke var vanskelig i det hele tatt. Et veeeeldig greit studie, haha. Skal jeg være helt ærlig syntes jeg faktisk det er alt for lett med tanke på at man kommer ut i noe som må være en av de mest krevende yrkene! Men du kommer helt garantert til å syntes pensumet er overkommelig, lykke til!

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Forresten: jeg følger deg på insta og lurte på hvordan du får så sinnsykt fin effekt på bildene dine, hvor de ser litt sånn vintage ut?

Jeg bruker både VSCO og Afterlight!

 

Hvor festet dere? Har bodd i København selv og hadde vært gøy å få høre hvordan type steder du liker å feste på 🙂

Denne gangen var vi på Arch og på Klubb 7. Arch var bra, veldig kult konsept med selfiebooth osv (hahah) men også ganske typisk skandinavisk klubb. Men helt klart den beste “clubben” jeg har vært på i Køben. Klubb7 har jeg vært på tidligere, og det er mer en bar med syyyykt gode drinker. Der anbefaler jeg absolutt å dra!

6 kommentarer
  1. Tar jeg feil hvis jeg husker at storebroren din snek seg med i bakgrunnen på noen videoblogger? Synes å huske at det var så morsomt at han var irritert, haha!

  2. Haha husker også at broren din var med på div bilder og at du alltid måtte sladde han ut (med effekten på picasa om jeg husker riktig??) hihi

  3. spm: hva synes du om den nye kart-funksjonen på snap? selv synes jeg det er dritmorsomt å se hvor folk er (stalker much), men også sykt ekkelt at andre kan vite hvor jeg er osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg