LUNSJ MED EN LESER

Trøndern i meg er ikke vanskelig å imponere om dagen, med en gang det blir sol og over tjue grader blir jeg seriøst hjerte-øyne-emojien. Dagen startet ikke akkurat som vanlig, den startet nemlig med frokost på verandaen mens tanten min spådde meg! Eller, spådde og spådde. Vi satt og lekte med slike “kort” i over en time, og jeg må si det var utrolig interessant. Jeg er jo veldig åpent for slike ting, altså alternative og spirituelle ting. Så veldig gøy å holde på med, og sprøtt hvor mye det kan stemme om man er åpen nok. Men spør du meg handler det ikke nødvendigvis om å få det til å “stemme” heller, men heller å bli inspirert og utfordret til å tenke på ting annerledes. Den setningen ga kanskje ikke helt mening, men om noen har prøvd slike kort (vi prøvde 3 forskjellige typer) så vet dere kanskje hva jeg snakker om? 

Ellers har jeg vært på lunsj med en leser i dag! Det var så koselig. Jeg liker jo å møte nye folk, men tar veldig sjeldent initiativ selv. Så da Victoria lurte på om jeg ville møte henne og få smake verdens beste iskaffe ble jeg gjerne med. Det er hun som skriver spalten på 730 om oss bloggerne, dere har sikkert lest det? Den er så vittig (loool jeg bruker aldri det ordet men følte det passet bra her???), og vi bloggere trenger å se oss selv litt utenfra noen ganger. Det har vi så godt av, haha!
 

Processed with VSCO with acg preset        Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

Søta sjæl i dag! Jeg skulle egentlig bare ta ett bilde men lyset var så fint at jeg gønner på med fire selfies og ikke noe annet i dag. Skamløst, jeg vet. Nå er det middagsselskap med biff og rødvin, så nå må jeg stikke. Vi blogges mine søtinger 🙂

7 kommentarer

Siste innlegg