MORNIN’

ADLINKS


1.
HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

God morgen godtfolk! Akkurat nå sitter jeg forhåpentligvis på toget med Ingrid og Karen ved min side. Nå går turen nordover! Ikke akkurat første gang jeg tar tog og buss-ruten til Brønnøysund, men syntes egentlig det er veldig koselig. Særlig med så fint selskap! I og med at toget gikk 07.30 blir det vel noen timer på øyet i tillegg, haha.

Tenkte jeg skulle ta litt old-school blogging og kjøre litt wanties! Vet ikke om dere liker det, men jeg syntes det er så hyggelig å komme med innlegg tidlig på morgenkvisten, og da er det veldig greit med overfladiske bilder og bare drømme seg bort til shopping og nye plagg til garderoben. Buksen ser helt fantastisk ut og vet mange av vennene mine bruker den, jeg har alltid trodd den blir for kort men ser ut som de har lengre størrelser også. Ser den også finnes i flere farger! Brillene er jo en dead ringer for Celine Shadow-brillene mine. Så om du ikke er into å bruke tusenvis av kroner på solbriller er jo det fantastisk alternativ, men jeg tror faktisk jeg skal kjøpe en billigere versjon sjæl as well, i og med at jeg blir stressa av å gå med så dyre solbriller på stranda, fest osv. Ellers er jo jeg handlenett-dronninga, og fant en girlpower fav, love it!

HÅPER DERE HAR EN FIN DAG VIDERE, SÅ SNAKKES VI I NORD-NORGE ♥

    1. Jeg er 178 cm høy og bruker Molly i str L. Har både svart og lys blå og elsker dem. Synes så absolutt ikke at de blir fort korte i beina. Går meg til rett over ankelen og synes selv det ser veldig pent ut:) Ikke for korte, men ikke for lange heller. Kos deg på Rootsen:D

    2. Molly buksene er min soleklare favoritt!! Jeg bruker ikke andre bukser enn den. Eneste bukse som passer i både lengde og bredde. Har de fått lengre lengde på de? Håper ikke det gjelder alle buksene.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg