MIN TREDJE FADDERUKE

Yoooo mihjas!! Kan dere som kan spansk (eller portugisisk eller hva fanken slags språk det er) fortelle meg hva det der betyr? OM det betyr noe? Jeg har konstant gått rundt og kalt damer for “mihas”, i god tro om det betyr noe gøy. Men er det egentlig et ord? Hva betyr det? Hvilket språk er det? Og hvor i _alle dager_ har jeg fått det fra???

I dag startet jeg dagen med en vippetime, før jeg dro på skolen. I dag starter fadderuka for de aller fleste, gjør den ikke? Og mange startet vel også på skolen i dag? Vel, jeg kan ikke si jeg er helt hæla i taket og tenna i tapeten – etter to år med fadderuker på 14 dager hvert år, har jeg mildt sagt vært i gjennom det før. Men nå er det jo fadderuke på et studie jeg mest sannsynlig skal ta en bachelor i (jeg går markedsføring nå for dere som har spurt), så da er jo faktisk fadderuka ganske viktig å være med på. Så da er det bare å finne frem hulaskjørt og gjøre seg klar for hawaiiparty…. :))) Jeg skal reise en god del i løpet av de neste ukene, så må nesten bare være med på det jeg kan. Gratuler meg med hattrick i fadderuke da!
 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå sitter jeg egentlig bare og venter på å dra på en gruppetime! Ut å hoppe og sprette litt igjen. Jeg har faktisk fått skikkelig sansen for pulsstep nå, tro det eller ei. Jeg bruker jo hele timen på å konsentrere meg så sinnsykt for å få det til, så plutselig er jo timen over. Perfekt ass. 

Ha en fin dag videre, og pass på dere selv og hverandre i kveld alle som skal ut å feste!! ♥

Siste innlegg