VERDENS BESTE DØGN

Åh, jeg er så utrolig lykkelig akkurat nå! Haha, veldig klissete å si, men etter et så bra døgn som jeg har hatt er det følelsen jeg sitter igjen med. Selv om jeg nettopp har sagt hade til kjæresten (uten å gråte folkens!!!) og sitter og blogger på Gardemoen for å dra hjem. Jeg skulle så gjerne vært her hele helgen, men slik ble det altså ikke. 

Uansett! Jeg sjekket inn på hotellrommet mitt i går, og lå hele formiddagen og ettermiddagen og bare latet meg. Spradet rundt i undertøyet, hørte på musikk, sov litt. Før jeg bestilte meg roomservice og et glass vin, før jeg startet å fikse meg. Jeg og Erica dro på en førfest hvor vi fikk gønnet på med litt bobler og mojitos. Videre dro vi på ELLE-festen! Der var det full glam og veldig god stemning, enda fler drinker og enda mer show. Jeg trodde jeg skulle dø av latter da jeg snur meg og ser at bængshot-folkene synger live, LOOOL.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Selv om det var gøyalt på ELLE begynte jeg jo å savne kjæresten ganske mye, hihi. I tillegg var jo hele blogg-gjengen samlet på et vors hjemme hos June, så da fristet det mer å dra med seg kjæresten og dra å møte kjentfolk! Er jo til og med masse kjentfolk fra Trondheim her nå. Såååå hyggelig å være med alle igjen, og hadde en så utrolig kveld. Og ikke minst å avslutte en fin kveld på et fint hotellrom med en enda finere kjæreste ♥

Så ja, nå skal jeg da hjem. Etter å ha ligget på en benk med hodet i fanget til kjæresten min og vært fyllesyk og kjærestete i heeele dag. SÅÅÅ KOSELIG!! HAhha (jeg har serr bare hatt et jævlig bra og koselig døgn) Til at jeg har hatt en rolig tredagers med alkohol nå er formen OK, men jeg kjenner at jeg ikke er heeeeeelt på “neon wonderland” og mer fadderuke akkurat i dag, ass. 

Siste innlegg