ENDELIG HØST?


ROSA
HER GRÅ HER BLÅ HER GRØNN HER ADLINKS

 

Jeg vet det bare ikke er meg som er mer glad i høstklær enn sommerklær. Ja, det er deilig å sprade rundt i dongerishorts, men personlig liker jeg kule jakker og gensere bedre enn trange sommertopper. Ute nå er det perfekt genservær, og at det blir hakket kaldere gjør meg faktisk ikke noe – for det betyr ullgenser-vær! Altså, bare forrige uke ble jeg jo 3 ullgensere rikere, haha. Bla to rosa, og den grå over. Jeg har så utrolig hang up på rosa og melange-farge om dagen. Uansett, tenkte jeg skulle dele disse fire med dere! Vet den grå er syyykt populær på Nelly at the moment!

God morgen forresten! Når dere leser dette håper jeg så inderlig jeg er på veg til København, haha. At jeg ikke lot slumringen get the best of me eller noe i den duren. Jeg er faktisk veldig flink å stå opp når jeg har avtaler, så jeg spretter nærmest opp når jeg skal ut å reise. For finnes det virkelig noe mer stressende enn å stresse for å rekke et fly? NOPP. Vi blogges i Danmark babes!

    1. Hadde de bare faktisk vært laget av ull..! Alt er akryl, polyester, nylon og sånne kunstige fibrer som jeg blir helt klam av å ha på og som svettelukten setter seg i. Skikkelig uggent, og det er så trist at det er vanskelig å få tak i klær av skikkelig materialer som er behagelig å ha på. Må liksom på Høyer for å finne ull, bomull og viskose og da må man i tillegg betale dobbel pris på grunn av merket :-/ Si fra i et innlegg eller noe om du kommer over noen gensre av ull på feks Nelly <3

    2. Unnskyld på forhånd at jeg spør (for jeg veeeet at du blir spurt om det hele tiden), men jeg lurer på hvilket kamera du har? Mener å ha sett at du har et kompaktkamera/systemkamera eller hva det heter, altså ikke speilrefleks, så lurte på hvilket du har og hva du anbefaler?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg