EN NATT MED DIOR

Sist jeg satt og hamret løs på dette tastaturet var jeg på akkurat samme plass som nå – hjemme. Så hvorfor i alle dager jeg skulle drasse med meg maccen til København i 20 timer vet jeg egentlig ikke. Hadde vel håpet på at tiden ikke skulle fly fra meg og at jeg skulle få blogget, men slik ble det altså ikke! Men for et døgn det har vært! Jeg og Erica reiste sammen, noe som alltid er gøyalt siden vi er veldig like. Og akkurat det gjorde det liksom litt mindre irriterende da flyet vårt i Oslo ble en time forsinket og vi måtte ut og bytte fly. Sånne ting er til å rive av seg håret av, og enda mer irriterende er det at man ikke får gjort en dritt med det, haha. Vi hadde tight tidsskjema fra før, så det endte da med at vi kom over en time for sent til eventet..

Som holdt sted på … et slott??? Altså! Hva gir du meg! Det sykeste er at innen et år har jeg vært i flere slott enn i hele mitt liv. Elsker det, haha. Vi var jo med Dior, som hadde stelt i stand et aldri så lite Dior-mansion. Bobler, den nye duften dems (tenkte jeg skulle vise dere alt av nytt jeg har fått i et eget innlegg), masse make up og makeup-artister. Bloggere fra både Sverige, Finland og Danmark. Endte kvelden med en dødssweet middag, alt var heldigvis veldig godt. Jeg som satt i hele går og krysset fingrene for å ikke få noe rå fisk (vi husker vel hvordan det gikk sist? meg som hang over dass-skåla under et businessmøte??) Jeg har latterlig mange bilder fra i går, så tenkte å fortelle mer – og ikke minst vise dere flere bilder – i kommende innlegg!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Søta og søta
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Og ikke minst en av høydepunktene – å få møtt Åshild! Herregud for ei jente. Tror aldri jeg har møtt en så søt og snill jente i hele mitt liv ass

 

Processed with VSCO with hb2 preset

– MISS DIOR FOR LOVE –
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

11 kommentarer

Siste innlegg