DET MEST IRRITERENDE MED Å STUDERE 3 ÅR PÅ RAD

Haha, kontrastene ass. Som jeg sitter og blogger disse bildene fra en sen natt på et slott fra 1700-tallet, sitter jeg faktisk i forelesning. I dag er det Bedriften som står for tur! Veldig digg å starte 10.30, det er faktisk det tidligste vi starter dette semesteret. For min del er det helt perfekt å starte skoledagen da! I forhold til tidligere år hvor vi gjerne måtte sitte i forelesning fra klokken 08.00, da er man virkelig ikke helt påmeldt. I hvert fall ikke jeg!

Jeg har som sagt en liten bloggpause nå! Det som er mest irriterende med å ha studert 3 forskjellige studier 3 år på rad, er at man lærer mye av det samme. For eksempel hvordan å skrive en tekst på videre utdanning, hvordan eksamen fungerer, at man må bruke litteraturliste korrekt, være kildekritisk… Enkelte ting trenger man på en måte ikke lære mer enn èn gang, haha. Men et stooort pluss til BI i forhold til NTNU – de har faktisk egne forelesninger om akkurat dette. Det var noe jeg så og si måtte lære meg selv første året på universitetet, og når du kommer fresh out av videregående hadde jeg nok satt veldig pris på slike timer den gang. Så jeg tenker vel egentlig å stikke å kjøpe meg litt pensum og litteratur nå, før jeg fyker hjemover og skal jobbe litt. Jeg våknet syk i dag, men har samtidig på følelsen at dette blir en skikkelig bra uke!! Wohoo (nå kommer sikkert noe lol til å skje meg, det er så typisk)
 

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Skjørtet mitt er fra Asos til dere som har lurt 🙂 Det er aaaalt for stort så tror jeg blir å selge det!

10 kommentarer
  1. Haha måtte bla opp for å se om du fikk sponsa utdanning, for du reklamerte bra for bi haha! Mens jeg leste slo tanken meg “wow tenk å å få sponsa utdanning….. the dream” vet ikke hva jeg ville med dette, men bra du slipper unødvendig mye info!

  2. Hm, tror kanskje du bare ikke har fulgt med. NTNU har faktisk sånne forelesninger de også – idag var jeg blant annet på forelesning om litteratur søkekurs, hvordan finne gode vitenskapelige artikler, kildehenvisning etc 🙂

  3. Mathilde: hm, det sto aldri på timeplanen da jeg gikk der. kanskje det er det som er forskjellen – på BI er det en del av timeplanen mens på NTNU må du oppsøke og finne det selv 🙂

  4. Åh, hjertet gikk i halsen en stund der. Hadde ikke fått med meg noen bloggpause, men nå forstår jeg!!:D
   Hørtes ut som et veldig bra opplegg med egne forelesninger som er opplyst i timeplanen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg