TUESDAY WANTIES

ADLINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

God morgen! Eller…hæ? Fy faen så tidlig det er! Er det ikke egentlig natt? Vel, jeg sitter på et fly til København akkurat nå. Jeg er så heldig at jeg får være med på reise med Ole Henriksen og teamet, hvor vi skal ha to dager nord i Danmark fullspekket av aktiviteter. Jeg er så spent! Jeg skal ikke bare ta ett fly i dag heller, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. “Heldigvis” har jeg med bedriftsboka mi, så har jeg noe å finne på i mens. Jeg har funnet ut at det finnes ikke noen bedre plass enn å lese pensum enn når man reiser. Fly, buss, tog, flyplass – du har liksom ikke så mye annet rundt deg som frister å finne på, at pensumbøker faktisk ikke virker som verdens dårligste idè. 

Ellers tenkte jeg å starte med noe litt nytt på bloggen! Eller, teste det ut og se om dere liker det. Å ha et halvveis fast innlegg her på bloggen, hvor jeg lager kollasjer lik den ovenfor, med noen “wanties”. Dere har etterlyst tips til flotte ting til forskjellige nettsider, så da tenkte jeg å blande alt fra high-end luksusvarer til mer budsjett-vennlig. Hva tror dere om det? Vel, nå må jeg legge fra meg maccen og lese videre. Vi blogges i Danmark!

6 kommentarer
    1. Hei 😊Lurer på hvordan du lager sånn collage/moodboard? Synes det er kjempekult og inspirerende! Men den måten jeg selv gjør det på er så tungvinn. Jeg bruker først Picasa og legger bildene der jeg vil ha de, men da kommer den en sånn hvit kant rundt alle bildene og da må jeg gå inn i paintbrush og ta vekk alle linjene etterpå…😅 Håper du har en lettere måte som ikke koster skjorten 😉

    2. JATAKK til flere sånne innlegg 😀 savner de lignende innleggene/tipsene dine fra coverbrands osv 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg