TEKNISKE MARERITT

Processed with VSCO with a6 preset

God dag alle! Jeg sliter så enormt med å sove for tiden, så for min del sto jeg akkurat opp. Ugh, not the day – jeg har så mye jeg skal gjøre i dag. Men guri, så deilig å våkne helt edru og helt i form? I går hadde jeg roliglørdag! Jeg har ikke vært ute på byen en eneste gang denne uken, og det føles godt. Typisk om jeg peller meg på cavasøndag nå i kveld, hahahaha. Anyways, nattens drømmer besto av en haug av mareritt. Sånn skikkelig nerdete mareritt. Teknisk shit, liksom. At vasken på kjøkkenet var tett og at jeg hadde postet et innlegg på bloggen som ikke skulle komme før neste uke. Når man våkner etter en slik natt er det rett bort til kjøkkenvasken og å logge rett inn på blogsoft, ass. Slitsomt

Nåvel, jeg må egentlig bare hive meg rundt. Jeg tenkte å gå en tur med mamma og få shootet noen bilder til et innlegg senere i kveld. Ellers skal jeg gjøre lekser (??), trene, spise søndagsmiddag og henge. Og pakke. 
 

En liten reminder….!

I dag er siste dagen koden som gir dere 20% hos hele Nelly er gyldig! Den slutter å fungere 23.59 i kveld, bare så dere vet det. Dere finner kampanjesiden HER, og koden dere bruker er ANNA20. Merker som ikke gjelder finner dere også inne på kampanjesiden. Jeg har faktisk laget en liten kollasj til, siden jeg hadde roligkveld hjemme i går hadde jeg sååå masse tid at jeg ble sittende med bloggen. Jeg fant bla. en superfin vinterjakke som jeg tror mange blir å like. På den sparer man jo hele 500 (!!!) kroner, så der kan man gjøre et kupp før vinteren! ENJOY!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

ADLINKS

Siste innlegg