7 A.M MORNINGS

  •   

REISE I SAMARBEID MED OLE HENRIKSEN

I dag ringte alarmen 07.00, og tro det eller ei, men jeg spratt opp av senga. På grunn av mye mangel på søvn de siste dagene sovnet jeg vel rundt 10-tiden i går, og jeg gikk og la meg da middagen var ferdig i går, og takket pent nei til noen post-dinner-drinks. WHO am I?! Hahaha. Halv åtte var det yoga. Da var det bare å ta på seg yogatightsen, før vi alle gikk sammen i soloppgangen til studioet. Herregud så deilig det var. Jeg glemmer hvor mye jeg liker yoga, og hver gang jeg prøver det sier jeg til meg selv “dette MÅ jeg begynne fast med”. Skjer det? Næææh. Men I tell you – jeg har aldri hatt en mer avslappende morgen. 60 minutter yoga etterulgt av kaffe og hotellfrokost… Og hva tror dere var next up på agendaen? Spa. Jepp, enda 60 minutter med masker, massasje og kremer. Yes please

Nå ligger jeg og slapper litt av, før jeg skal å få tips og triks da man him self, Ole! Skal få tilpasset en hel skincare-rutine til akkurat min hud, noe jeg har drømt om lenge. Jeg er glad i å ta vare på huden min, men det er vanskelig å vite hvordan huden min faktisk er. Jeg ønsket meg jo til jul en sånn hud-analyse av en profesjonell, så nå ser det ut til at jeg endelig får det, hihi. Gleder meg!
 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset     Processed with VSCO with hb2 preset

Noen bilder fra beach-walken vår i går. Altså Skagen MÅ jeg tilbake til. Om sommeren må det jo være helt fantastisk her?!

Siste innlegg