DURACELLKANIN

Hei fra Aalborg! Akkurat nå skulle jeg vært oppe i lufta, men flyet ble så klart forsinket. Så da får jeg tid til å stikke innom her å si hei, samtidig som å sette meg ned å lese pensum. Eller hva fanken akkurat nå som jeg skrev dette fikk jeg melding om at flyet vårt boarder, haha. Jaja! Tenkte å dele noen bilder fra middagene vi har hatt her. Vi har fått så mye deilig mat, og ikke minst sunn mat! Etter slike blogg-events er jeg ofte sliten etter mye glamming, bildetaking, gjerne festing, alkohol og mye mat, men denne gangen er jeg så full av energi. Det føles helt sprøtt, haha. I går hadde jeg litt tid til overs, og jeg og Cornelia bestemte oss for å ta en “kjapp” treningsøkt. Hvem tror dere ble igjen på treningssenteret i over en time? Jeg var som en duracell-kanin, og hadde mer energi enn jeg har hatt på lenge. Så å dra fra bloggevent med en yogatime og en treningsøkt bak seg, det har ikke skjedd før gitt. Føler meg seriøst som en ny person, haha. Men så fort jeg var i regi av min egen kost nå på flyplassen endte jeg så klart opp med sjokomelk og godteri. Er det mulig…..
 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

    1. håper du kan komme med et utfyllende hudpleieinnlegg snart, om de nye produktene og hva du har lært! såå gøy å følge bloggen din for tiden, du tar så mange fine bilder og er så inspirerende!

    2. Veeldig artig å høre at du er så full av energi og flink! Det smitter over hos leserne dine (hvertfall meg) og får pensum foran meg til å friste liitt mer. Håper du hadde en fin flytur!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg