KONTRASTER

Processed with VSCO with a4 preset        Processed with VSCO with a4 preset 

Mange har spurt om dette treningstøyet, vi fikk det av Ole Henriksen-temaet før vi skulle ha yoga. Men bak står det “moshi moshi mind” eller noe??

Processed with VSCO with a4 preset

– Vakre Cornelia –
 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Enda et lite bildedryss fra mine avslappende dager i Skagen! Denne dagen fikk vi også tilpasset en helt egen skincare-routine, sammensatt av produktene fra alle de fire forskjellige “kategoriene” av kremer. Tenker jeg viser dere det når jeg kommer hjem til dere som vil se? 

Har vært store kontraster denne uken, fra verdens friskeste (?) luft i Skagen, med rolige omgivelser, til big city life i Oslo. Haha sykt lame å dra “big city dreaming”-aktige kortet, for det er det virkelig ikke i Oslo. Men ja, i forhold til spa oppholdet mitt i Danmark blir det fort bråkete med biler, folk og tog over alt. Men jeg liker det! I dag har vi egentlig bare vandret rundt på cafe. Frokosten tok vi på cafe, og nå kom vi nettopp inn døra fra en lunsj på cafe. Jeg skal snart hoppe i dusjen og begynne å stelle meg – jeg og gammeln skal nemlig ut å spise om litt! Feire bursdag med digg mat og vin, før vi drar videre på vors. Det blir nok en gøøøy kveld ♥

Siste innlegg