GAYBAR

Jeg har den treeeegeste søndagen i verden. Jeg våknet for flere timer siden, men jeg og kjæresten ble liggende i flere timer før vi først kom oss opp. Slike søndager er virkelig det koseligste som finnes. Sånn sett er det fint at det blir høst og vinter, for da føler jeg det er litt ​mer akseptabelt å ligge inne og sløve på den måten, haha. Nå skal det jo sies at det tydligvis er tjue grader i Trondheim i dag (sefferuni når jeg ikke er der), så om jeg kan si det faktisk er høst vet jeg ikke..?

I går var gøøøøøyyy. Herregud jeg koste meg! Etter en god porsjon med indrefilet, trufflefries, chilimajones og noen glass rødvin, dro jeg og kjæresten bortover til Andrea på vorspiel. Der var det både gamle kjente og nye fjes, og jeg fikk blandt annet se min Benny boo igjen. Jeg tar meg selv i å savne både Benny og Andrea når jeg er hjemme i Trondheim, er så koselig at vi har begynt å henge så mye. Regner med begge kommer nordover og besøker søta (moiii) snart ♥ Videre dro vi ut på byen, og som alltid (??) er det jo et jævla kaos å være på byen i Oslo. To (!!!) av utestedene vi skulle på var stengte (klokken… 12:)), så vi tok turen på gaybar. Herlighet så gøyalt! Det var noe for meg ass. Masse dragqueens og showdansere som gikk rundt i lokalet, sånne ting syntes jeg er dødsfett. Vi kom oss i seng i grei tid, med burgern halvveis i hånda. Våknet opp til en helt uutholdelig stank av burger og grillkrydder i hele rommet, blandet med alkohol. Men ja, etter litt lufting ble det tross alt en fin morgen, haha.

Vi snakket faktisk om å dra ut i kveld også, men det tror jeg nok denne damen må passe på. Jeg skal først og fremst spise middag hos tanten min nå, og så har jeg masse jobb å ta igjen. Og ikke minst å lese! Denne uken har vært dødsgøyal og hektisk, så det er viktig å få inn litt tid til lesing mellom slagene. 

 

Processed with VSCO with a6 preset          Processed with VSCO with a6 preset
 

          Processed with VSCO with a4 preset
 

Processed with VSCO with a6 preset          

SKOENE MINE FINNER DERE HER

/ ADLINK

13 kommentarer

Siste innlegg