VINTERJAKKEGUIDE

ADLINKS

Dette innlegget har jeg fått mange forespørsler på lage, så da tok jeg meg tiden til å gjøre det skikkelig. Jeg vet dere ofte vil ha flere nettsider og merker enn Nelly, så denne gangen er det fra mange forskjellige nettsider, og ikke minst – sinnsykt mange merker! Jeg har delt opp i kun tre kategorier – ekte pels, faux pels og alternative jakker. Rett og slett at fordi det ble så mange jakker med denne gangen at det ble alt for mye arbeid å inndele noe mer enn det. Men er vel stort sett de tre kategoriene man trenger eller? Let’s go!

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

Dere har spurt meg hvilke(n) vinterjakke jeg skal bruke, og jeg skal holde fast på tykke skinnjakker, pelsjakker og kåper så lenge jeg kan – MEN, når vinteren kommer skal jeg bruke to parkaser. Den beige Parajumperen min, og den nye vinterjakken jeg kjøpte i fjor som er mørkgegrønn. Den er i samme merke som nummer 1,3, 6 og 10. Over finner dere massevis av kvalitetsmerker som er litt “up there” i pris, men som dere kanskje har skjønt er jeg av typen som liker å legge litt penger i en vinterjakke. Jeg bruker det så mye om vinteren og er skikkelig frossenpinn, haha. Ovenfor er nok nummer 3 min favoritt, så utrolig enkel, men lekker. Btw, nummer èn i denne kollasjen var ikke i ekte pels, den så bare så ekte ut at jeg ikke fikk med meg at det var faux, haha! Nice!

 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER ​11. HER ​12. HER

 

Men det skal jaggu sies at det trenger ikke være ekte pels eller dun i jakken for at den skal være varm og av god kvalitet! Jeg har samlet noen med falsk pels også, siden jeg vet mange liker å bruke faux i stedet for. Og det er jo så mye bedre for planeten og dyrene! Ser at vinterjakke-produsentene har begynt å lage samme jakkene bare med falsk pels, og det er jo så utrolig bra. Er så sykt mye kult på det markedet nå, og er utrolig mange av de man ikke kan se at pelsen er falsk på en gang. Mine favoritter ovenfor er nok 5, 7, 9 og 12. Og btw? Nummer 3 koster bare 799,-!

 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

 

Så til dere som kanskje ikke er så interessert i den klassiske parkaen, men noe litt annerledes! Noen av disse (typ nr. 5) er nok litt mer høstjakke. Ellers har jo boblejakken fått sin storhetstid igjen, pluss da biker-jakken som slo skikkelig an i fjor (nr. 2). Den er supertrendy enda ser jeg, og jeg skal nok få brukt min masse i høst, og tidlig vinter. 

 

 

Noe du likte?

  1. Syns det er sykt at du i det heletatt tar med jakker med ekte pels.
   Hvorfor promoterer du en så stygg industri? Har du ingen medfølelse, bryr du deg ikke eller er du bare ignorant? Har du også satt deg inn i hvordan den parajumperen din er laget?

  2. Jeg trodde du var mer opplyst enn det her. I hele tatt bruke og reklamere for pels, så sinnsykt skuffende. Digger egentlig bloggen din og deg generelt, men der snudde det tvert. Det viser jo seg at du er jo bare en av tusen jenter som viser null empati ved å støtte en industri som det der. Pels er ikke en gang fint, og til opplysning er det ikke pelskragen som holder deg varm.

  3. Så gøy at du har funnet så mye fint, og ikke minst tatt deg tid til å lage et slikt innlegg. Fikk nesten litt lyst på ny vinterjakke nå, var så mye fint!

  4. Du driver reklame for pels? I 2017? Ble skikkelig skuffet over deg nå. Har lest bloggen din over lang tid, og digger deg, men dette var bare helt ufattelig smakløst. Promotering av dyremishandling altså. Wow.

  5. Hei! Hvorfor må vinterjakkene i denne guiden ha pels i det hele tatt? Kunne du ikke vist flere jakker uten? Da mener jeg uten falsk pels også 🙂 finnes mange fine jakker som ikke promoterer en uhyggelig industri både direkte og indirekte(med bruk av falsk pels).

  6. Har nummer tre selv! “Pelsen” er alpakkaull, så har ikke noe dårlig samvittighet av den grunn 🙂

  7. Hei: Hallo! Det er så og si helt umulig å finne vinterjakker for norsk vinter uten den “parkas”-stilen. Jeg har jo med de nederst, men uansett ender man nesten alltid opp med høstjakker/kalde vinterjakker om man skal se bort fra parkasvarianten :/

  8. Hei Anna!
   Har vært veldig stor fan av deg i alle år, og velger derfor å tro at den uheldige reklamen for ekte pelsjakker bare er rein uvitenhet fra din side, og overhodet ikkje vondt meint. Ønsker derfor å legge ved en fin link som forklarer ganske greit heile prosessen. Du er veldig inspirerende, og et forbilde for svært mange unge, så tenker det er greit at du får et innblikk i ka den jakka har kosta dyrene. Håper du vil fortsette å inspirere videre, gjerne ved å utelukke pels i neste innlegg om jakker 😉 klem fra meg <3
   http://www.dyrsrettigheter.no/pelsdyr/hvorfor-du-bor-styre-unna-canada-goose/

  9. anna er du serr:( ble lei meg nå at du promoterer pels
   du er så opplyst og kul, men dette er jo helt motsatt??? hæ:(

  10. Reagerte også som mange andre her, på reklameringen av pels :/
   Enkelte bloggere hadde jeg ikke blitt overasket over at reklamerte for det, men hadde et inntrykk av at du var i mot dette, spesielt siden du prøvde deg som pescetarianer for en periode.
   Ellers, som en ikke-kommenterende bloggleser, digger jeg vanligvis bloggen din 🙂

  11. Til dere som kommenterer at dere er skuffa over at Anna fremmer dyremishandling(?) : Håper virkelig dere er veganere, i og med at dere går så hardt ut mot dyremishandling. Vet dere hvor skadelig det er å spise kjøtt?? Det skader både kroppen og miljøet.
   Uansett, så har jeg ingenting i mot at Anna promoterer en vinterjakke med pels. For pelsen i seg selv er ikke galt, det er bare måten den blir slaktet og behandlet. Syntes det er så teit at med en gang en blogger har på seg en vinterjakke med pels, så blir hun kritisert herfra til månen. Har man lyst til å gå med en jakke med pels, så gjør man det. Er man i mot så holder man seg unna. Slutt å klag på hva folk ikke gjør og heller fokuser på hva man gjør.

  12. Du finner masse kule vinterjakker på andre nettsider enn nelly.com.. skjønner at du har samarbed med de men hadde vært fint å se andre stiler en den samme gamle parkasen. Og må bare slenge meg på å si at jeg digger deg og bloggen din, og synes du alltid har vært god på ikke være en standar overfladisk blogger.. Men jeg kan ikke bli annet en skuffet da du reklamerer for pels. Dyrene har allerede fått et hardt slag i trynet da regjeringen kuttet all støtte til dyrevernsorganisasjoner og ga 2 millioner til pelsdyrnæringa :((

  13. Hallo dere, dere er klar over at dunindustrien er minst like fæl som pelsindustrien? Tror dere de som lager dunjakker finner fjær og dun i redet til fugler som har røytet eller? Haha. Håper i hvert fall at dere som klager så inderlig mye da bruker “falsk” dun også. Og ikke si at “man trenger dun for å være varm”, nope you dont. Dere trenger bare å kle dere bedre i så fall :)))) Og Anna er jo ikke for dyremishandling , og hun reklamerer ikke for det. Hun er nøytral i dette innlegget. Det viser ingen tegn på promotering FOR pels her. Hun viser like mye med pels som uten. Så give me a break.

  14. Nr. 10 med falsk pels var veeldig fin da. Tusen takk for at du har orket å satt sammen dette innlegget, og tatt hensyn til så mange preferanser!

  15. jeg blir provosert av alle jenter som provoseres av pelsjakkene, og som skriver så sint til deg. hipsterpoliti ass.. folk må få gå i hva de vil. pels er fint. det er en grunn til at det selger så bra 🙂 jeg ble glad du hadde med pelsjakker, for syns å huske du glemte det i fjor, så ventet på det i år. jeg håper ikke du lar sånne mennesker som i kommentarfeltet stoppe deg i å vise vinterjakkene dine (med pels) på bilder, i redsel for hatkommentarer. de bør virkelig tåle å se såpass. ingen bør ha rett til å skrive sånne kommentarer til deg. stå på!!

  16. Blir for dumt å si du reklamerer og promoterer pelsindustri, folk må slutte å være så hårsåre. Digger deg og at syns det er supert at du gidder å ta deg tid til å sette sammen slike innlegg, og at du tar hensyn til alles preferanser!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg