MOODBOARD: SOVEROM

ADLINKS

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE 

11. HERE // 12. HERE // 13. HERE // 14. HERE // 15. HERE 

16. HERE // 17. HERE // 18. HERE // 19. HERE // 20. HERE 

 

Herlighet, dette tok lang tid gitt! Jeg satt meg ned for å la dere få en titt inn i mitt moodboard, og plutselig ble jeg sittende i noen timer, haha. Heldigvis er det massevis til hjelp til meg selv også, når jeg kommer så langt at jeg faktisk skal innrede rommet. Jeg er i full sving nå og planlegger alle rommene, så derfor håper jeg dere liker dette innlegget, slik at jeg kan gjøre det på andre rom også? Gjerne gi meg beskjed om det! 

Jeg driver faktisk og tenker på å ha en farge på veggene på soverommet, og det står mellom lyserosa og lys/mellomblå. Bare ikke den Oslo-fargen alle har, haha! Jeg vil heller ikke ha den rosafargen alle har, men en litt lysere. Ellers er jeg fast bestemt på å ha sengegavl, og jeg er enda i tvil om jeg skal lage den selv i velour, eller kjøpe en litt mer klassisk. Har noen laget en sengegavl før? Tar det lang tid, er det vanskelig, og ikke minst – blir det fint? 

 

Akkurat nå har jeg mest lyst til å ha kopiere det blå rommet helt av, haha. SÅ nydelig! Men samtidig er den grønne sengegavlen med gulldetaljer i rommet så lekker. Og så elsker jeg mer “messy” soverom med massevis av puter og duse farger. SÅ_VANSKELIG_!

27 kommentarer
  1. heei!
   blåfargen fra jotun som heter “kveldshimmel” er utrolig fin, og det er ikke en farge ALLE har! har den på soverommet, og den er utrolig behagelig 🙂

  2. Jeg har laget sengegavl, og det er overraskende lett. Brukte kanskje 3-4 timer på den. Ble superbra

  3. Da jeg flyttet tidligere i år malte jeg en vegg i stua mi rosa!! Følte meg ganske crazy (loll) men jeg har ikke angret et sekund, og ALLE som er på besøk syns det er kult. Jeg aner ikke hva fargen heter, for jeg plukket den bare ut blant hundre andre fargeprøver, men på boksen stod det at dette var fargekoden: S1515-Y60R. Malte også soverommet blått, men var ikke like heldig med fargen der og det ble litt sånn gutterom ala 2004, men om du finner riktig blåfarge er jeg sikker på at det blir bra altså. Uansett er det såå fint med litt farger på veggene!! Jeg er sjukt nørd på interiør og oppussing og alt det der, så hadde vært moro om du fortsatte å oppdatere oss på hva du ender opp med! OG GRATTIS med leilighet forresten!!!!!!

  4. Jobber i en fargehandel, og så lenge du holder deg unna fargene Oslo, St.pauls blue, minty breeze og Balanse, så slipper du å ha like farger som 80% av de som pusser opp i år! Men elsker at det endelig er farger som gjelder igjen, og at ikke alle lenger bare skal gå grått. Søk gjerne opp det nye fargekartet til jotun som heter “Rhytm og life”, ut i fra moodboarden, tror jeg det er farger du vil like! 🙂

  5. Jeg lagde sengegavl for noen år siden, og er veeldig fornøyd med den!! Fulgte denne framgangsmetoden: http://speiltvillingene.blogg.no/1408176061_diy_sengegavl.html
   Eneste forskjellen var at jeg brukte en stor treplate istede for pappesken, og borret to små hull ved siden av hverandre alle plasser jeg skulle ha en knapp, slik at jeg kunne knyte tråden fra knappen på baksiden, og få den trykkeffekten. Jeg brukte også en gammel dyne istede for vatt, da de var fri for det på butikken, hehe! det funket veldig bra da 🙂 Det tar faktisk ikke lang tid i det hele tatt, pluss at det er mye billigere enn å kjøpe ferdig. Og resultatet blir superfint!! Har fått masse komplimenter på den 🙂

  6. Kjempemye fint, er sikker på at soverommet og hele leiligheten din blir superfin. Gleder meg masse til å se!

  7. Jeg så på Ellos nå og de har så sykt mye fint. Har du vurdert tapet? Synes de hadde mange fine der. Det er stress da, men kan bli ganske kult kanskje. Haha, jeg er skikkelig usikker på om jeg vil ha det selv.

  8. Å lage sengegavel er faktisk ganske enkelt! Selvfølgelig en fordel å være to stykker, litt vanskelig alene. Tar ikke superlang tid, og resultater blir kjempe bra om du er nøye på å stramme opp stoffet – i tillegg får du velge akuratt hvordan du vil ha den! Bare pass på å bruke et stoff som er kraftig nok, skik at ikke det vil ryke mens du holder på!

  9. Malte akkurat en side av veggen på soverommet mitt med “det nordiske hav” i matt og det ble en helt sinnsykt fin farge. Blå skal jo også være en beroligende farge. Jeg brukte alltid minst 3 timer på å sovne, men nå sover jeg på maks 10 minutter 😃

  10. Malte soverommet med fargen “deco blue”. Har alltid slitt med å sovne, men nå sovner jeg som en stein hver natt, utrolig behagelig farge.

  11. Lagde sengegavl selv! Var superenkelt. Dro på stoff og stil, og fikk hjelp til mål og stoffvalg der. Kjøpte en plate på en byggbutikk og fikk kappet den der. Har seng som er 140cm bred, så jeg lagde sengegavlen ca 150cm bred. Kjøpte vatt og stiftet stoffet fast bak på platen. Jeg brydde meg ikke om å skru fast sengegavlen i veggen bak sengen, jeg satt den bare opp og dyttet sengen inntil. Kjempe enkelt, og mye billigere enn å kjøpe!

  12. Liker interiørinnlegg! Så mye fint på moodboarden, gleder meg til den dagen jeg kan lage egne moodboard og realisere det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg