PÅ BYEN UTEN MOBIL

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset


SKINNJAKKE ZARA

KJOLE HER

BOOTS SHEIN

ADLINK

Heihei! Herregud så lenge det føles ut siden jeg blogget sist? Jeg hadde egentlig tenkt å få ut to innlegg i dag, men formen er ganske på halv tolv, så det får jeg ta igjen til uka, haha… I går var vi ute! Haha, helgen var et skitshow uten like – skulle feire halloween på lørdag, fant ingen bra halloweenfester. Vurderte å ta det på fredag, endte opp med roligkveld. Men så ble det jaggu en tur ut på lørdag likevel, men dog ikke i halloweenkostyme. Så da fikk jeg ikke feiret halloween i år, så det er jo litt kjedelig. Men men, får ta det igjen med en banger av fest neste år!

Uansett, i går var veldig hyggelig. Vi samlet oss en fin jentegjeng, og jeg ble sittende å tenke på hvor lenge siden det er at vi har samlet en gjeng med festglade jenter bare for å dra ut. Det er alltid bursdager, innflytningsfester eller andre anledninger som gjør at jeg drar ut. Men det er jo så gøy å ta en slik spontan kveld! Vi dro på Studio hvor det ventet digg champis på damerne, og endte seffern opp med en chili-cheese i hånda mens jeg sprutet flammer. Faktisk bestemte jeg, Sofie og Madicken oss for å ha en sleepover! Det er så hyggelig og jeg gjør det alt for skjeldent. Det må det bli mer av!

Også til overskriften! Jeg har begynt å glemme mobilen min?? Forrige helg også gikk jeg ut fra vors uten mobba, men kom heldigvis raskt på det og hentet den. Men i går merket jeg det ikke så raskt. Da jeg trippet ut av taxien utenfor utestedet innser jeg at mobilen ligger igjen på vors, og vors-innehaveren hadde gått og lagt seg. Da ble jeg fint nødt til å ha en kveld uten mobil. Jeg fikk ikke hentet den før i 3-tiden i dag. Jeg ble så klart sykt stressa av det, men samtidig var det litt godt også. Å ha hatt en kveld helt uten å sitte foran skjermen betyr vel at man har hatt det gøy!


 

Også må dere huske at ved å klikke dere inn HER får dere 20% på nesten alt hos Nelly ved å bruke koden TREAT når dere betaler. Svea og Day Birger er bla. noen merker dere kan få 20%, samme med skinnjakken min i brun som er litt stiv i pris kan dere spare masse på. Koden gjelder bare til i morgen så be quick! Edit: den gjelder til 31!/ adlink

10 kommentarer

Siste innlegg