VINNER VINTEREN MED STIL

REKLAME


FAUX FUR AMERICAN DREAMS, 
HER

BUKSER AMERICAN DREAMS, HER

SKO NELLY

 

Akkurat nå har jeg pause i en makroforelesning, men tenkte å stikke innom å si hei! I dag var en tung dag, ass. Jeg hadde på alarm litt før 10, men på grunn av flere netter med dårlig søvn lot jeg meg selv sove til 11. Det er alt for sent å stå opp på en ukedag, og på grunn av sånne småting blir jeg helt satt ut og “liksomtrøtt” resten av dagen. Men jeg kom meg på trening, dro i forelesning, og her skal jeg sitte til i ettermiddag. Rett hjem å eta litt, før jeg tenker å stikke ned i leiligheten å male. Det beste med dager hvor man er umotivert og ikke gidder en dritt, er å gjøre masse. Da jeg nettopp hadde stått opp i morges hadde jeg tenkte å droppe dagens treningsøkt og ikke gjøre en dritt i kveld. Men da gjør det bare humøret og motivasjonen enda verre, haha. Ikke typisk meg å være sånn motivational speaker you can do anything u want in life guys just believe in urself, men kjenner jeg klarer å holde motet selv litt mer oppe i dag ved å skrive sånt, haha.. Og det er jo sant!

Det var forresten denne jakken jeg hadde på meg på lørdag! Fikk en del spørsmål om den fra dere, for ikke snakke om all oppmerksomhet jeg fikk på den på byen, haha! Folk kom bort og sa hvor nice jakken min var, for ikke å snakke om å ta på den. Sofie sovnet vel på jakken min da vi spiste nattmat, haha ♥ Den er i fuskepels, men ser heelt ekte ut. Jeg har min i XS så den er ganske oversized som dere skjønner. Jeg liker jo egentlig å ha jakkene mine tighte, men akkurat denne syntes jeg er dødsfet som stor. Gleder meg sykt til å bruke denne mer fremover i vinter! Siden jeg fikk jakken (og buksen) i samarbeid med American Dreams, fikk jeg faktisk en rabattkode jeg kunne dele med dere om jeg ville! Så om noen er keene så gir koden Annaedwin gir dere 15% på absolutt alle varene på nettsiden.

  1. Og hvor er nordmenna sin respons, på at politiet nå igjen terroriserer meg?
   (Noe jeg har blogget om).
   Nei, nordmenna sitter på f*ttene sine, og det har de gjort, i ti år nå.
   Nordmenna gjorde ikke en dritt, da politiet ødela meg, (må jeg si), ved å knuse døra mi og hamre på døra mi, flere ti-talls/hundre-talls ganger.
   Da jeg bodde, i Keith Court, (hvor jeg bodde fra 2012 til 2014), her i Liverpool.
   De lot bare politiet ødelegge meg, (ved at jeg ble ‘shell-shocked’), på grunn av noen oppdiktede tulle-saker.
   Selv om jeg blogget om dette fortløpende.
   Og alle de andre sakene, hvor jeg blir tulla med, ignorerer også nordmenna.
   Så de er noen svikefulle f*ttekjerringer, (må jeg si).
   (Noe sånt).
   Så sånn er nok det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Med hilsen
   Erik Ribsskog
   PS.
   Det er også sånn, at det er IPCC som skal stoppe politiet, når de kødder med folk.
   Men IPCC kødder også med meg.
   Og det ignorerer også nordmenna.
   Helvetes pakk, må jeg si da.
   (Noe sånt).
   Så sånn er det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.
   PS 2.
   Jeg har heller aldri, (i mitt snart 50 år lange liv), prata med noen, om hva man skal gjøre, hvis man får politiet på døra.
   For jeg kjenner ingen, som har pleid, å få politiet, på døra.
   Det er selvfølgelig det siste jeg vil, (for å si det sånn), å få politiet osv., på døra.
   Det er mulig at det finnes arbeiderklasse-folk osv., som synes, at det er stas, å bli tvangsinnlagt og bli varetekts-fengslet.
   Men jeg er ikke fra arbeiderklassen, og for middel/over-klassen så er det flaut/pinlig/uønsket, å bli henta av disse idiotene.
   (I tilfelle min degenererte halvbror Axel ikke skjønner dette, for eksempel.
   For å si det sånn).
   Så sånn er det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  2. Sykt kul jakke!! Vil også ha en sånn! 😀 Men så på siden at den er dansk, må man da betale toll siden den koster over 350kr? Blir fort en veldig dyr jakke da 🙁

  3. Elin: ja den er superkul <3 du det vet jeg ikke, men jeg betalte ikke noe toll! det kan være fordi jeg fikk den gratis, så har desverre ikke noe svar på det 🙁

  4. Katarina: ja jakken er varm å ha på seg! men altså jeg brukte den med en suuuperdyp utrigning under, og da blir det jo litt “trekk” i halsen, haha <3 men med en ullgenser under er den nok super

  5. Var du kind of “redd” for å gå med den i offentligheten? Jeg har akk samme jakken, kjøpte den i april, men har enda ikke brukt den. Jeg eeelsker den, og hadde sikkert brukt den hver dag om jeg bodde i feks. utlandet. Men føler at i Norge så blir man veldig glodd på med en gang man har noe som ikke er like normalt som feks. en jakke fra bikbok? Haha jeg vet ikke, men skal definitvt begynne å bruke den heretter! 🙂

  6. Hei! Hvilken str har du buksa i? Vil du si den er normal i str eller blir den litt trangere enn vanlige jeans siden det er lite stretch? 🙂 kjempefin både den og kåpa!

  7. Lurer på om du har lyst til å fortelle hvilken karakter du fikk på den første skriftlige barnevernspedagog eksamen? Hadde den nettopp, og er spent på utfallet.

  8. Hei: oi, det husker jeg ikke! vet at jeg hadde eksamen ganske mye senere enn dette i hvertfall. tror jeg fikk C? nå prøvde jeg ikke så veldig hardt heller skal sies *englefjes*

  9. Marte: tjaa nå brukte jeg den første gang på en lørdag når vi skulle ut på byen, så da var det egentlig bare nice, haha <3 men har ikke gått med den i fult dagslys enda, men det regner jeg med ikke blir noe problem <3 man må bare embrace hvor kul den er!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg