KINK I NAKKEN?

 

GENSER HER

BUKSE TOPSHOP

SKO HER

ADLINKS

 

Hei! Akkurat nå sitter jeg og venter på broren min her på skolen, vi skal bruke fridagen vår til å jobbe med eksamen. Det er veldig kjedelig å skal komme i gang med en eksamensoppgave som er såppas stor, men når man først er i gang blir det kjapt både gøyalt og interessant. Så da er det bare å få ræva i gir! Så kjenner det skal bli ekstra godt med helg nå, for denne uken har vært lang. Og slitsom, herlighet. Hvor deilig det skal bli å sove til jeg våkner i morgen! Nå blir det jo ikke akkurat helt relaxing weekend heller, i og med at jeg har planer om å begynne, OG bli ferdig med, å male stue, gang og kjøkken. Jeg har brukt fire dager på et 6 kvm stort rom, så hvordan det skal gå med 30 kvm på en helg, det blir spennende…. Kjæresten min kommer hjem i dag da!!! Johoo! Så da kan jo han hjelpe meg, hehehehe

Over er gårsdagens outfit! Elsker sånne “ull”-gensere i sånn rart og shiny stoff. Dødsbehagelig! Ellers må jeg jo minne dere på at hvis dere skal handle noe av NLY sine egne brands så trykker dere dere inn her og bruker ANNA20 så får dere 20% rabatt, hihi ♥ Skal prøve å rekke å ta bilder til del 2 av julekjole-guiden og poste på søndag, så rekker dere å få mest mulig ut av rabattkoden, hehe. Den går jo ut på søndag!

Ellers: la oss ta et minutt og tenke på at jeg har hodet på skakke i alle bildene ovenfor. Som noen kommenterte på “meg i november fra 2008 til 2017” – kink i nakken i fjor? Hahaha. Jeg vet jeg gjør det masse, men på bildene ovenfor var det egentlig mest fordi det blåste sånn at eneste måte å få håret til å ligge på en side og se greit ut, haha. 

Siste innlegg