KJOLEGUIDE TIL JUL OG NYTTÅR – DEL 2 (M. RABATTKODE)

ADLINKS

Andre del av min aldri så lille jule- og nyttårskjoleguide! Det virket som mange av dere likte at jeg hadde på meg kjolene selv og skrev litt om hvordan de satt og var i størrelsen, så da tenker jeg å gjøre det denne gangen også. Jeg har 34/XS i alle kjolene, så blir jeg å beskrive størrelsene under hvert plagg. Og ikke minst – rabattkode nederst i innlegget ♥ Del 1 finner dere her
 

        


PALJETT-MAXIKJOLE 
HER
 

Kanskje den kjolen som sier nyttårsaften mest? Herregud for en kjole! Ryggen er helt fantastisk, ganske dyp – men enda går det å ha bh under og “dra den litt ned”, for de som liker å bruke bh under. Som dere kanskje ser holder jeg inn kjolen bak, fordi den passet desverre ikke til meg. Fankern ass! Denne er altså litt stor i størrelsen. Tror kanskje den passer litt bedre til jenter med litt mer former enn meg, for den ble litt “posete” på meg. Men guri ass, for en nydelig kjole. 

        


BLÅ VELVET KJOLE 
HER

I SVART HER OG RØD HER


Så til en av mine favoritter i dette innlegget! Denne, i likhet med den andre velvet-kjolen i forrige innlegg, overrasket meg utrolig. Trodde ikke jeg skulle like den så godt, men den satt som et skudd på kroppen og fikk nesten puppene til å se litt større ut? Haha…. Dette var også kjæresten min sin favoritt, haha… Han som tok bildene! Så ja, litt kortere og litt mer sexy denne altså

        


MAXIKJOLE MED SPLIT 
HER

I ROSA HER


Så til denne nydelige saken! Denne også satt helt nydelig på kroppen. Denne er litt liten i størrelsen, i og med at det er en body-kjole. Men ja, sitter som et skudd, og er supersexy! Kanskje ikke den som skriker mest jul og nyttår, men så er det jo ikke sååååå veldig nøye heller, hehe.

        


VELVET JUMPSUIT 
HER


Så til min andre favoritt! Dette er meg i et plagg, hahaa. Den er i mørk, mørk blå velvet. AKKURAT sånn som jeg vil ha sofaen min i, haha! Denne sitter helt perfekt og følte meg utrolig fin i den. Tror jeg skal bruke denne på Nellys “julebord” neste uke? Den sitter mye finere i virkeligheten og fargen er helt nydelig – men ja, jeg hadde en god gammaldags “styggedag”, så jeg måtte kjøre på med filter. 

 

Så rabattkoden! Det er samme som sist – dere trykker dere inn her og skriver inn ANNA20 når dere betaler. Da får dere 20% på alle NLY brands. Den varer KUN ut i dag, altså til klokken 23.59 i kveld, så vær kjappe!!!

EDIT: koden varer nå til i morgen klokken 23.59!

Siste innlegg