UKENS SPØRSMÅL

Hvilke blogger leser du?

De jeg følger på Bloglovin (som enda blogger, haha) er egentlig bare Andrea, Julia og Erica. Så det er stort sett de jeg leser! Så er jeg også innom Sophie av og til så klart! Ellers leser jeg ikke så mye blogg, jeg leser liksom de jeg kjenner og henger med!

 

Hvordan får du sånn volum i håret ditt? Og hvor ofte striper du deg? Kan du legge ut bilde av den naturlige fargen din?

Damn, TAKK. Haha, første gangen jeg har fått høre at jeg har volum i håret! For det har jeg nok ikke, dessverre.. Jeg har veldig typisk fint, nordisk hår. Jeg vasker det med shampo og balsam, og så lufttørker jeg det. Etter hvert som det blir skittent bruker jeg tørrshampo, og det gir jo ofte litt volum.

Jeg striper håret en gang i året (riming!!). Jeg gjør det rundt disse dager, og sist jeg stripet håret var vel i desember 2016. Så nå tenker jeg å gjøre det igjen snart. Så sånn sett er vel egentlig fargen jeg har nå min naturlige. Jeg aner ikke hvorfor, men håret mitt har blitt helt blondt igjen. Da jeg ble tenåring ble det mye mørkere og “kommunefarget”, men i de 2 siste årene har jeg så og si blitt helblond naturlig igjen. 

Processed with VSCO with a4 preset

Hei. Lurte på om du kunne skrive noe om treningsprogrammet ditt? Trener du carido og styrke hver for seg eller tar du begge deler av gangen? Og hvilke styrkeøvelser/cardiotrening bruker du å gjøre?

Jeg har fått flere spørsmål om treningsprogrammet mitt, hehe…. Det er veldig ikke-eksisterende. Jeg har kun èn fast dag i uken hvor jeg gjør faste øvelser, og det er ben. Da gjør jeg hip thrust 3 x 10, med 50 kilo. Så bulgarske utfall med  14kg i hver arm, altså 28 kilo til sammen. Så videre på en bulgarsk-aktig øvelse med kablene, denne tenkte jeg å vise dere på Snap en dag! Og etter det tar jeg “squats”-aktig øvelse også i kabel, denne tenkte jeg også å vise på Snap! Ellers trener jeg jo en del legger kan dere tro, og litt strikk!

 

Tar du med Melis når du flytter?

Ja og nei! Det er jo familiehund, så hun kommer ikke til å bo hos meg fast. Men jeg skal nok ha søta myyyye på besøk ja ♥

 

Hvordan sitter den blå playsuiten over puppene?

Den sitter veldig fint! Jeg har ikke verdens største pupper men den holder veldig greit! Den sklir ikke ned som jeg har opplevd <3

 

Kan du legge ut hva du spiser i løpet av en dag?

Jeg har gjort det før en gang, men jeg syntes på en måte at noe som skal være så “enkelt” og bare for morro skyld blir litt seriøst? Det ender alltid opp med at man får tordentale om at man spiser feil, for skjeldent, for mye, for lite.. Haha. Så jeg tror kanskje ikke jeg skal ha det igjen!

 

Hvordan får du bena så skinnende? 

Jeg bruker en body oil fra Too Faced! Den er kjeeempegammel, noe jeg fikk sponset for mange mange år siden. Så jeg har egentlig ikke brukt den særlig. Kropps-shimmer-kremen fra Glo Minerals jeg brukte før bestemte seg for å skifte nyanse til mer rødt, så da prøvde jeg bodyoilen jeg hadde liggende random i sommer, og ble forelsket! Den er helt nydelig og sikkert gått ut på dato for 5 år siden, haha. 

 

Lurte på om du kommer til å filme og legge ut videoer fra oppussing og innflytting av leiligheten din? Jeg er så nyskjerrig og har så lyst til å se :))) Tror mange av leserne dine hadde blitt kjempeglade om du hadde delt litt av innflyttingen din med oss! Og gratulerer med leilighetskjøp forresten <3

Jeg hadde jo egentlig planlagt å ha flyttevlogs!!! Meeen så kom jeg jo på at jeg ikke har noen digitalkamera å filme med, og det er så utrolig tungvindt å vlogge med speilreflekskameraet. I tillegg er jeg i en prosess nå hvor ting skjer veldig “her og der”, jeg maler for det meste, og møter han som skal pusse opp for å planlegge. Det er liksom ikke noe å filme om dere skjønner! Så kanskje når det begynner å “skje ting” at jeg kommer til å vlogge!

Processed with VSCO with acg preset

 

Heihei, et lite spørsmål – no hate, bare av ren nysjerrighet <3 Innlegg som dette, får du kun betalt % når noen kjøper gjennom linkene, eller får du i tillegg betalt for selve innlegget?

(Innlegget hun snakker om her er da der jeg tipser dere om at det var salg på merkevesker)

Hei hei du! Jeg får kun betalt i provisjon ja. Jeg skriver slike innlegg helt frivillig! Man får mails fra forskjellige nettbutikker om tilbud som kommer osv, så velger jeg ut de jeg syntes er bra og tror dere kommer til å like. Så jeg får ingen penger for å skrive selve innlegget nei ♥ Skjønner godt at dere lurer, dere må bare spørre om sånt!

 

Hva er flammespruting?

Det er Chili Cheese Burger-spising!

11 kommentarer

Siste innlegg