EKSAMEN PÅ EN HELT NY MÅTE

Da var dagen her! Eksamensperioden er i gang. Teknisk sett er vel eksamensperioden i gang første dag i semesteret, men jeg starter alltid 7 dager før med å lese. Det har vært ganske stress de to siste årene jeg studerte. I og med at jeg gikk studier jeg ikke trivdes i leste jeg lite resten av året, og måtte ta skippertaket når den tid kom. Så nå opplever jeg eksamen på en helt ny måte – for dette semesteret har jeg jo lest jevnlig, skrevet grundige notater og jobbet masse med stoffet jevnlig. Så å starte på eksamensperioden i dag var ikke så værst. Man blir heller sittende å repetere noe man har lært, enn å lære seg det helt selv. Og det føles helt fantastisk! Så deilig å funnet et studie man interesserer seg i. Jeg har 5 eksamener før jul, og den første er da om en uke. Det er den letteste av de (syntes jeg), så jeg ser ikke så mørkt på det. Jeg syntes faktisk eksamensperioden kan være veldig hyggelig – man koser seg med kaffe og god mat, tar seg pauser, og ikke minst – det er så deilig når man er ferdig. 

Jeg tenkte jeg skulle komme med eksamenstips etter hvert i denne måneden jeg selv skal sitte, og det første er denne listen. Jeg fokuserer veldig godt med slik type musikk i bakgrunnen!

annonse: alle lenkene er adlinks

BOOTS HER, 299,-

 

SUPERGA SNEAKS HER, 599,-

 

… GLEDER MEG TIL Å FÅ WALK IN CLOSET, SÅ JEG KAN STILLE UT ALLE SKOLENE MINE …

 

HEELS HER, 299,-

 

1: here 2: here 3: here 4: here 5: here 6: here 7: here 8: here 

Siden jeg sitter i joggedress enda tenkte jeg å tipse dere om at det er 25% på aaallle sko hos Nelly nå. Alle merker, alt fra Timberlands til Superga. Så der kan man gjøre noen kupp! Dere finner tilbudet her 


Flere som er inne i eksamensperiode? 

18 kommentarer
  1. Jaa, holder på å øve på gamle eksamensoppgaver no, men tok en liten pause og leste bloggen din haha. Lykke til søta!!

  2. Hvilke eksamener har du i år siden du har 5?
   Ble ferdig med studiet du går på nå i vår, men vi hadde bare 2 eksamener (makro + bedriften) + én mappeoppgave (markedsføringsledelse) + én hjemmeeksamen (markedskomm. 3.0) da jeg gikk første semester, så lurer på hvordan de har lagt det opp nå siden du har så mange?
   Masse lykke til!!! Dette klarer du!

  3. Cathrine: har to i bedriften (en hjemme og en skole), innleveringseksamen i markedsføringsledelse, en skoleeksamen i makro og en skoleeksamen i bedriften <3 lykke til du også!!

  4. Holder på med eksamen jeg også nå, men hender ofte jeg tar pauser med å gå inn på bloggen din. Blir godt med jul kjenner jeg allerede!

  5. Dæven, 5 eksamener var mange. Har maks bare 3 per semester. Er det skriftlig eksamen du har når det er skoleeksamen? Har bare hjemmeeksamener igjen så det er chill. Lykke til på eksamen søta!

  6. Huff eksamen er døll :/ kjenner det er godt med blokkundervisning med 7 til 8 uker undervisning og deretter eksamen, i stedet for å ta alle på et par uker! Lykke til 🙂

  7. Haha, man vet du er i eksamensmodus når du skriver “skolene” istedenfor “skoene”! Ikke for å være pirkete altså, var bare artig at det stod i akkurat dette innlegget 😀 Masse lykke til!! Har tre eksamener innen de neste to ukene, og jeg bruker bloggen din som pause 🙂

  8. Oiii 5 var mye, men masse lykke til Anna <3 jeg har heldiiigvis bare 2 eksamener dette semestret, den første er om 5 dager og siste om 20 dager!

  9. Jeg prøvde ut den listen men jeg ble egentlig bare stressa av at ingen sang en tekst, jeg.. haha. Gleder meg til videre tips <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg