HUSKER INGENTING

Da er jeg endelig edru og tenkte å fortelle dere hva jeg har stuket med i det siste! Haha, dere som følger meg på snap vet at jeg har hatt litt tannproblemer. Jeg våknet fredag morgen og fikk ikke til å åpne munnen mer enn 2 cm, og halsen var så vondt at jeg så vidt fikk ned vann. Heldigvis fikk jeg bestilt meg en hastetime hos tannlegen senere samme dag, hvor jeg fikk vite at jeg måtte trekke den på mandag heller. Jeg hadde visst litt mer tannlegeskrekk enn hva jeg trodde, og freaket helt ut ved tanken på å ha en sprøyte i munnen.

Anyways, i helga ble det ikke så mye bedre – men med konstant inntak av ibux og Rett-i-koppen mat har det gått greit. I dag var jeg hos tannlegen og møtte opp en halvtime før fordi… jeg skulle ta beroligende! Siden jeg ble så jævla redd sist gang fikk jeg tilbudet, og takket ja. Jeg har jo aldri prøvd noen form for dop, og var derfor litt nervøs for å “miste kontrollen”, selv om det var små og kontrollerte doser. Men det gikk veldig fint! Jeg ble bare veldig trøtt og avslappet, litt som jeg blir når jeg er full, haha. Vel, to visdomstenner er ute! Jeg har sovet i hele dag, hatt litt vondt, men det begynner å gå litt over. Det lolleste er at jeg husker nesten ingenting fra i morges! Heldigvis var Emilie med meg, og tok i mot all info om smertestillende og andre viktige saker. Jeg har tydeligvis vært på apoteket og hentet ut smertestillende as well, noe jeg ikke kan fatte og begripe, haha. Så utrolig snedig ass. Selv om det ikke var noe “stress” å ta beroligende tenker jeg at på de to andre visdomstennene skal jeg prøve uten. Det er fint å ha muligheten til å slappe av, men det er helt klart finere å ha muligheten til å klare slike ting “edru”. 

Vel, nå må jeg begynne å lese. Det er så jævlig typisk meg at slike ting kommer akkurat i eksamensperioden. Slik som ved våreksamenen min for to år siden, da Melis ble angrepet av en hund og dagene gikk til å kjøre frem og tilbake til dyrlegen. Endte opp med en stryk på eksamen, lol. Heldigvis har jeg fulgt med godt i dette faget, så det blir nok ikke noe problem. I hvertfall ikke nå som “problemet” er ute av verden! 

 

Processed with VSCO with hb1 preset        Processed with VSCO with a5 preset

Jeg kan for eksempel ikke huske at jeg la ut to snapstories på bloggsnappen min, hahaha?

19 kommentarer
  1. åååh drømmen din er en blogg!!!(okei hvafaen lol prøver igjen…) bloggen din er en drøm å lese på mobil nå!!!!!😍❤️ sånn, hvis du lurte haha! Digger det, og deg!

  2. Så sykt bra du turde å gå til tannlegen og å ta de ut! Tipper du ikke hadde noe valg da, siden det var så vondt, men uansett. Du bør være stolt over deg selv. Jeg også har fått tilbud om sånn beroligende hos tannlegen, men jeg er så redd for å miste kontrollen som du sier, at jeg har takket nei. Hvis det har vært ille har jeg fått behandlingen i narkose, og vanlig sjekk har jeg til nød kommet gjennom, men med drøye angstanfall. Hvis jeg skal trekke visdomstenner skal jeg vurdere beroligende. Fint å gjøre det edru som du sier, men for min del sitter jeg bare igjen med helt grusomme minner og blir retraumatisert, så tror kanskje ikke det er så stort poeng å presse seg gjennom det for min del iallefall.

  3. Hahaha lo godt av mystoryene!!
   Har tatt to visdomstenner «edru» og vil bare si om jeg hadde fått tilbud om beroligende hadde jeg tatt det med EN gang fy fader ass det er ikke bare utrolig vondt men også mye styyr for å få de ut siden de har så lange «røtter»

  4. Marie: ntå er ikke du skjønn da! uff ja det er kanskje noe med å ikke få noen skikkelig fæle minner hos tannleggen, da det blir jævlig senere

  5. Haha, digget de snappene! Skjønte at du hadde fått noe greier. Hahaha
   Jeg har totalt angst for tannleger, så jeg må serr spørre om hva du fikk så jeg også kan spørre om det når jeg drar. Har ikke fått tilbud om det tidligere under konsultasjon.

  6. Føle me dej😭 Eksamen på torsdag i markedskommunikasjon og sitte med mega smerte i visdomstann🙃 Fe ikkje trekke før neste veke heller..

  7. Hahah sikkert fått valium hos tannlegen! Fikk det da jeg skulle på gastoskopi-undesøkelse og hadde gruet meg masse! Jeg husker ingenting ifra det, men mamma sa jeg hadde sagt at det var det gøyeste jeg hadde gjort, vi kunne gjerne gjøre det en gang til med en gang og jeg også hadde tatt mongobilder på snapchat og sendt til typ alle! Hahah, virket jo som jeg var drita! xD

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg