UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor har du slettet alt fra Youtube?

Jeg visste helt ærlig ikke at det var så mange som var innom kanalen min, for siden jeg fjernet alle videoene mine har jeg fått så mange spørsmål angående dette! Så koselig, haha. Ja, jeg har fjernet alt fra Youtube. Ikke slettet, men gjort privat. Rett og slett fordi det er så jævlig mye creeps på Youtube, og jeg syntes det er ubehagelig at man har så lite kontroll over hvem som ser filmene sine. Det sitter så mange ekstreme folk på tubba, og det er så sjukt mye dritt og freaky shit som foregår der. Så det er nok bare midlertidig, men det stresset meg litt. Derfor også kjenner jeg at jeg “holder litt tilbake” når det kommer til vlogging, fordi jeg syntes rett og slett Youtube er en forferdelig samfunn når det kommer til deling. 

 

Får vi se noe av leiligheten snart? 

Tja, kanskje? Haha! Jeg har jo vist dere leiligheten min på snapchat, og da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke viser så mye. Det er ingenting å vise, som sagt. Men i morgen kommer flisene mine og da skal kjøkkenet påbegynnes. Da blir jeg nok å dele litt, men det blir på snapchat det også. Der heter jeg annaedwi 🙂 Her på bloggen tror jeg nok ikke jeg kommer til å dele så mye før “alt” er ferdig

 

Noe kunnskap om inngrodde hårsekker som følge av barbering under armene?

Jeg plages jo hella mye av utslett under armene når jeg barberer meg, vet ikke om det er det samme? Men nå har jeg faktisk funnet en løsning som passer meg godt. Jeg barberer meg når jeg er tørr, altså helst noen timer etter jeg har dusjet. Og barberer KUN der jeg har hår, ikke noe utenfor. Så påfører jeg denne (adlink) balmen til slutt, og da blir det heeelt glatt og normalt. Så den kan jeg anbefale om du sliter med irritasjon, utslett osv når det kommer til barbering. Inngrodde hårsekker har jeg dessverre ikke så mye erfaring med altså 🙁

 

Er det stress å ha falske vipper å bruke linser samtidig? Har så lyst på falske vipper, men er redd jeg får betennelse eller ikke får inn linsene skikkelig. 

Nei, å ta på linsene er null problem. Syntes jeg da! Nå har jeg jo brukt linser i over 10 år, så selv tar jeg på linser uten speil eller noe. Jeg syntes ikke det er stress, det var mer stress å bruke maskara som drysset ned i øynene. Jeg har ikke fått noen betennelser!

Haha det er så sjukt vanskelig å finne bilder til å ha i disse innleggene. Her er meg i 2013:D

 

Hvordan var de annerledes i Finland? tror på deg altså men er så sykt nysgjerrig på sånne kulturforskjeller, synes det er så interessant!

Jeg vet mange blir jævla forbanna av en eller annen grunn, når jeg forteller hvordan jeg har opplevd et land. Men kort sagt var de ganske … uhøflige? De virket uinteressert, liksom (da snakker jeg om servicefolk)

 

Jeg vet du og jentegjengen din før har pleid å ha “secret-santa” opplegg. Jeg og min jentegjeng skal i år prøve ut dette og lurer på om du kan komme med noen tips? Hvordan pleier dere å arrangere det og hvordan gjør dere det med fks gaveinnpakning osv? 

Bruk drawnames.com! Den nettsiden gjør aaalt for dere. Det er superlett, og det går an å lage ønskelister, stille spørsmål til “nissebarnet” sitt osv. Vi har pleid å ha en egen julaften sammen, da gjerne samme dag som vi har julebordet vårt, på vorspielet gjerne!

 

Hei! Veldig bra og informativt innlegg<3 Tenker å bestille den grønne kjolen, lurer på hvor høy du er, og hvordan stoffet på kjolen er? Så noen anmeldelser om at stoffet var veldig syntetisk, hva syns du?

Hei fine du, tusen takk! Jeg er 175cm høy. Nå kjøpte jeg den kjolen kun for å ha med i guiden, så jeg har ikke brukt den noe etterpå og skal selge den på snapsalg når jeg får tid. Jeg merket ikke noe galt med stoffet da jeg brukte den til bildene, så det kan jeg dessverre ikke si noe om… Ellers har jeg den i XS – men ville nok bestilt S hvis jeg skulle gjort det igjen, siden jeg syntes det er fint at den “henger” litt. 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Sliter så eeekstremt med julegavetips til kjæresten, og lurte på om du ikke ville lage et innlegg med noen rimelige tips som ikke er så altfor dyre? Da hadde jeg blitt veldig veldig glad!

Det kommer det kommer! Til begge kjønn. Jeg må bare bli ferdig med første eksamen først ♥

 

Hvilken sofa ble det da??? <3

Det ble en mørkeblå velour-hjørnesofa! Med sorte ben. Den er såååå fin. Gleder meg til å vise dere den.

 

Har du hjemmeeksamen? Jeg har eksamen i morgen, min første på universitet! Gruer meg!

Den eksamenen jeg leser til nå er skoleeksamen. Men eksamen nummer to er hjemmeeksamen. Så til sammen har jeg to hjemmeeksamener og tre skoleeksamener! Det er ingenting å grue seg til, hjemmeeksamen er kjempechill og jeg syntes det er mye bedre enn skoleeksamen. Man stresser ikke like mye! Bare stå opp tidlig og bruk all tiden du har. Skriv ned kilder med en gang du bruker de, så slipper du å gå i gjennom teksten til slutt og drive med det. Gjerne også skriv sidetall på kilden, i tilfelle du skal gå tilbake og gjøre endringer, det gjør alt mye enklere. Lykke til!!! ♥

 

11 kommentarer
  1. Hva mener du med at du kjøpte den kun for å ha den med i salget? Kjøpte du den ikke fordi du hadde lyst på den/syntes den var fin?

  2. Ok nå skal jeg komme med et ganske weird spm, men du skjønner at jeg hører ganske ofte på spillelista di “jag är så sjukt trött” typ når jeg leser, sitter på flyet osv. så generelt er jeg ganske så ok fornøyd med spillelista, men det er èn sang jeg bare ikke skjønnerrrr at er med, I HILDRINGSTIMEN??? alltid når den kommer på må jeg KJAPPE meg å bytte hvis ikke blir jeg helt gæren i hodet

  3. Hey! Jeg skal feire bursdagen min på lørdag, og lurte på om du har noen gøye drikkeleker eller andre ting vi kan gjøre? Vi blir en svær jentegjeng hvor noen ikke kjenner noen andre enn meg, så vil ha noe å finne på sånn at det ikke blir kleint, haha. Håper du kan svare før lørdag!

  4. R: hahaha! skjønner at du lurer, den er kanskje litt sær. har den der fordi den spiltes i begravelsen til farfaren min så for meg er den litt ekstra spesiell <3

  5. Sandra: oi! sånn drinkkonkurranse hvor du deler inn lag slik at ingen kjenner hverandre kan jo være gøy? så blir de “tvingt” til å være på lag, haha! kjøp inn forskjellig sprit, blandevann og frukter og ha konkurranse om den beste drinken!

  6. Anonym: det skrev jeg i innlegget også, at jeg ville ha med mye som ikke var helt typisk meg også, sånn at alle skulle finne noe for sin smak. men syntes den var veldig fin altså, og vurderte å beholde den – men jeg har så mange kjoler, at jeg måtte tenke smart. i tillegg er den jo utsolgt hele tiden på nelly så regner med noen som trenger/ vil ha den mer enn meg blir glad. inntekten fra den går så klart til veldedig formål <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg